breaking news

Cowboy Cerrone optimistisch over titelkansen in UFC

September 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Cowboy Cerrone optimistisch over titelkansen in UFC
UFC
0

Na een overwinningsreeks van drie gevechten kleurt de lijst van Donald ‘Cowboy’ Cerrone weer rood. Afgelopen zaterdag 14 september stak Justin Gaethje een stokje voor zijn droom. Cowboy is al sinds 2011 actief bij de Ultimate Fighting Championship (UFC) maar heeft hier nooit de absolute top kunnen bereiken. Cowboy zijn doel blijft nog altijd goudkleurig.

Cerrone maakte zijn debuut op 14 augustus 2011 tijdens UFC 126 en verloeg hier Paul Kelly met een schitterende submission. Met 33 UFC gevechten op rij heeft hij alleen in 2015 een kans gekregen om te vechten voor de titel.

Na zijn verlies van Justin Gaethje sprak Cowboy met over zijn toekomstplan: “I want fifty wins. I’m going to get the belt, it’s going to happen. You can have the greatest legacy in the world but if I don’t have a belt it just falls a little short. So now, me, reflecting on everything, that’s one thing I want.”

Collega Michael Bisping zat in een soortgelijk verhaal. Deze Engelse vechter stond 25 keer in de wereldberoemde Octagon zonder titelgevecht. Uiteindelijk won hij het goud van Luke Rockhold tijdens UFC 199.

Cowboy Cerrone verwacht binnenkort weer te strijden in het veld. Hij is een zeer populair vechter en vaak ook de publieksfavoriet. De promotie verwacht snel een nieuwe aankondiging te maken.

UFC Vancouver: Justin Gaethje and Donald Cerrone Octagon Interviews:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »