breaking news

Bellator 274 aangekondigd met Neiman Gracie vs. Logan Storley tijdens het Main Event

January 5th, 2022 | by Marcel Dorff
Bellator 274 aangekondigd met Neiman Gracie vs. Logan Storley tijdens het Main Event
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft middels een persbericht het 274ste evenement aangekondigd van de organisatie. Op 19 februari aanstaande staan de vechters op het canvas in de Mohegan Sun Arena te Uncasville. Connecticut. Het Main Event zal gaan tussen de Braziliaan Neiman Gracie en de Amerikaan Logan Storley in de Welterweight divisie. Dit was echter niet de enige partij die Bellator MMA aankondigde.

Zo zal tijdens het Co-Main Event voormalig Welterweight kampioen Andrey Koreshkov terugkeren. Hij neemt het op tegen zijn landgenoot Mukhamed Berkhamov die al acht jaar geen wedstrijd meer verloor. Eveneens maakt ook de ongeslagen Keri Taylor Melendez haar opwachting in de Flyweight divisie tegen voormalig titeluitdaagster Veta Arteaga. De Main Card wordt geopend door Davion Franklin die het opneemt tegen de Surinamer Said Sowma die in zijn meest recente partij een grootse overwinning pakte tegen voormalig Heavyweight kampioen Vitaly Minakov.

Ook de Prelims hebben een aantal sterke partijen. Zo zien we Georgi Karakhanyan op het canvas in de Lightweight divisie tegen Adam Piccolotti. Eveneens in dezelfde divisie zal de partij tussen Mandel Nallo en Nick Browne een gevecht zijn waar de MMA purist reikhalzend naar zal uitkijken.

Hieronder de overige drie prelims.
– Jaylon Bates vs. Chris Disonell
– Corey Samuels vs. Justin Montalvo
– Isaiah Hokit vs. Albert Birckhead

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »