breaking news

Waarschijnlijk Gastelum vs. Hermansson als main event voor UFC: Kopenhagen

July 1st, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Waarschijnlijk Gastelum vs. Hermansson als main event voor UFC: Kopenhagen
UFC
0

Zeer waarschijnlijk sluiten Kelvin Gastelum en Jack Hermansson de avond af tijdens UFC on ESPN+ 18. Dit evenement zal plaatsvinden op 28 september in de Royal Arena van Kopenhagen, Denemarken. Gunnar Nelson vs. Thiago Alves staan al ingeroosterd op de kaart.

De UFC is in 2019 al enkele keren eerder in Europa geweest. Zo organiseerde ze UFC Fight Night Blachowicz vs. Santos in Praag, vochten Till en Masvidal tijdens het main event in Londen en vocht Gustaffson zijn afscheidspartij tegen Anthony Smith.

4 redenen waarom Gastelum vs. Hermansson zullen vechten in Kopenhagen:

1: Hermansson is een Zweedse vechter die momenteel woont in Noorwegen. Hij is razend populair in Denemarken en heeft hier al eerder gevochten tijdens Cage Warriors FC 66.

2: Gastelum staat op de vierde plaats in de Middleweight top 15 rankings. Hermansson staat op de vijfde plaats in deze lijst. Beide vechters zitten op gelijk niveau.

3: Gastelum was herstellende van een blessure. Nu deze blessure is genezen kijkt hij uit naar een gevecht tegen Hermansson in november: “My time table for my return inside the Octagon is November. No doubt about it. Jack Hermansson is the fight to make.”

https://www.instagram.com/p/BzTWo30Bjz2/?utm_source=ig_embed

4: Beide mannen zitten in hun prime en hebben eerder op het main event gestaan. Ook Hermansson ziet het gevecht tegen Gastelum zitten:

De promotie heeft nog geen bevestiging gemaakt. Ze verwachten snel met een line-up te komen!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »