breaking news

Dana White: GSP vs Nate Diaz en Gustafsson vs Rockhold in de maak

May 8th, 2018 | by Stefan Van Erp
Dana White: GSP vs Nate Diaz en Gustafsson vs Rockhold in de maak
UFC
0

Dana White heeft tijdens de UFC Unfiltered Podcast aangegeven dat de UFC bezig is om een gevecht te organiseren tussen Nate Diaz en Georges Saint-Pierre en een partij tussen Luke Rockhold en Alexander Gustafsson. Deze partijen heeft Dana White op het oog voor UFC 227. 

De partij tussen Nate Diaz en Georges St-Pierre zou op Lightweight plaats moeten vinden. Dit zou het eerste gevecht voor GSP in deze gewichtsklasse zijn. Diaz heeft al enige tijd niet gevochten. Hij stond in zijn laatste partij tegenover Conor McGregor tijdens UFC 202 op 20 augustus 2016. Diaz verloor via een Majority Decision op Welterweight.

Voor Rockhold zal het zijn eerste partij worden op Light Heavyweight. De voormalig Middleweight kampioen maakte eerder al kenbaar dat het steeds lastiger voor hem wordt om het gewicht voor Middleweight (84 kilogram) te halen. Op social media hadden Alexander Gustafsson en Luke Rockhold het verbaal al aan de stok en het lijkt er dan ook op dat deze partij gemaakt gaat worden.

White zei dat er nog niets zeker is maar dat de UFC er hard aan werkt om deze gevechten voor UFC 227 in te plannen. Dit zal dan zijn op 4 augustus in het Staple Centre in Los Angeles. Eerder werd al bekend dat TJ Dillashaw en Cody Garbrandt hun rematch op dit evenement gaan vechten.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »