breaking news

Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan Cage Warriors 94 in Antwerpen

May 31st, 2018 | by Redactie
Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan Cage Warriors 94 in Antwerpen
Cage Warriors
0

De Cage Warriors organisatie heet twee nieuwe gevechten toegevoegd aan de Preliminary Card van Cage Warriors 94 in Antwerpen, België op 16 Juni aanstaande in de Lotto Arena. Perfect Team MMA vechter Hasan Gülmez en Red Kings vechter Salvatore Liga treffen elkaar in de Featherweight divisie. Eveneens zal ook de Fransman Youri Panada zijn opwachting maken tegen Elliot Jenkins. Dit gevecht zal plaatsvinden in de Lightweight divisie.

Lees hieronder verder + de card tot dusver.

Hasan Gülmez zal voor de tweede keer zijn opwachting gaan maken in het Pro-MMA. De 30-Jarige Gülmez uit Bergen op Zoom wist in het Amateurcircuit vier overwinningen in zes gevechten te pakken. Gülmez maakte eerder deze maand tijdens de A-1 World Combat Cup in Hasselt zijn Pro debuut tegen Mattia Bartolucci. Een succesvol debuut dat werd beklonken via een Armbar Submission in de eerste ronde. Gülmez maakt nu zijn Cage Warriors debuut tegen Salvatore Liga. Liga maakte vorig jaar zijn Pro-MMA debuut. Nadat Liga een Amateur record had neergezet van vier overwinningen en drie verliespartijen, maakte hij tijdens een evenement van de 360 Promotion zijn Pro debuut tegen Andrew Mendes. Liga won zijn debuut via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Liga zal net als Gülmez zijn Cage Warriors debuut maken.

De Fransman Youri Panada zal op 16 Juni zijn debuut maken voor de Cage Warriors organisatie. Panada begon zijn Pro-MMA carrière in 2015 in het regionale Zwitserse circuit. Panada zou vooral zijn partijen vechten in Zwitserland en Frankrijk. Zijn laatste twee partijen vocht Panada voor het bekendere Hard Fighting Championship. Beide partijen werden via Submission beslist in het voordeel van de Fransman. Panada zal het nu opnemen tegen Elliot Jenkins. Jenkins komt uit Liverpool en wordt gezien als een groot talent. Jenkins startte zijn Pro-MMA carrière in 2013 en pakte drie overwinningen met een 100% finishratio in zijn eerste drie partijen. Jenkins werd opgemerkt door Cage Warriors waar hij een contract zou tekenen. Na een tegenvallend debuut tegen Konmon Deh werd er vervolgens wel tweemaal gewonnen. Waaronder een zeer imposante overwinning tegen de Engelsman Josh Abraham. Jenkins won via Arm Triangle Choke Submission in de eerste ronde.

Bekijk hier de line-up tot dusver voor Cage Warriors 94 in Antwerpen.

Lees hieronder meer over de gevechten.
Herbert vs. Karatas & Mulpeter vs. Quaeyhaegens
Desmae vs. Geven
Wouters vs. Rubino & van Dijk vs. Langowski
Bouland vs. Topuria
Alekozai vs. Klaczek

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.