breaking news

Drie nieuwe partijen voor Cage Warriors 94 in Antwerpen

May 14th, 2018 | by Redactie
Drie nieuwe partijen voor Cage Warriors 94 in Antwerpen
Cage Warriors
0

Cage Warriors heeft zojuist drie nieuwe partijen aangekondigd voor het Cage Warriors 94 evenement dat zal plaatsvinden in de Lotto Arena te Antwerpen, België op 16 Juni aanstaande. De Belgische Afghaan Sameer Alekozai vervangt de geblesseerde Jarno Errens tegen Dean Trueman in de Featherweight divisie. Ook maakt voormalig SHC Welterweight Kampioen Maarten Wouters zijn opwachting tegen de Italiaan Angelo Rubino. En tot slot werd ook een partij in de Welterweight divisie toegevoegd tussen de Nederlander Tonny van Dijk en de Poolse Belg Tomek Langowski.

Lees hieronder meer.

Dean Trueman vs. Sameer Alekozai

Dean Trueman (MMA 8-4/CW 2-2) is een Engelse vechter die sinds 2011 actief is in het Pro-MMA circuit. Trueman vocht tijdens zijn beginjaren voor regionale Engelse organisaties waar hij een record van 4-2 bij elkaar wist te vechten. Trueman trok de aandacht van de Cage Warriors organisatie en maakte in 2014 zijn debuut tegen landgenoot Liam James. Trueman verloor de partij via Unanimous Decision. Na vervolgens terug te zijn gegaan na een minder bekende organisatie en vervolgens wel een overwinning voor de BAMMA promotie te hebben gepakt keerde hij in 2016 terug bij de Cage Warriors organisatie. Tijdens zijn comeback gevecht versloeg hij de sterke Fransman Arnold Quero via KO binnen 12 seconden. Vervolgens vocht Trueman tegen TUF veteraan Franz Slioa. Slioa was vroeg in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission te sterk voor Trueman. Echter rechtte de Engelsman zijn rug en wist hij in zijn meest recente partij wél de overwinning te pakken. In Maart dit jaar werd gewonnen via Unanimous Decision van Corrin Eaton.

Sameer Alekozai (MMA 7-1/CW 1-0) is een Belgische Afghaan en vecht sinds 2015 in het Pro-MMA. Alekozai komt uit voor Perfect Team MMA van Ben Dandois. Alekozai staat bekend als een zeer talentvolle vechter, iets dat hij in zijn hele carrière al heeft getoond. Hij maakte vooral furore in het Belgische MMA circuit. Dit leverde Alekozai vorig jaar de kans op om te vechten op het eerste Cage Warriors evenement in België. Alekozai won zijn partij in de derde ronde na een blessure van zijn tegenstander. Vervolgens wist Alekozai ook zijn partij bij het prestigieuze Zwitserse HIT FC te winnen tegen Mamadou Gueye. Alekozai zou eigenlijk afgelopen weekend vechten tijdens WFL MMA 3 tegen Anthony Engelen, echter werd het evenement gecanceld. Nu pakt hij de partij tegen Trueman op short notice en zet zijn winstreak van vijf gevechten op het spel.

Maarten Wouters vs. Angelo Rubino

Maarten Wouters (MMA 10-5/CW 0-0) is een Belgische MMA vechter die voor MMA 141 Hasselt uitkomt. De Belg begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 in het regionale Belgische circuit. Na een record te hebben opgebouwd van 6-2 debuteerde Wouter voor de We Love MMA organisatie in Duitsland. Daar versloeg hij Mario Wittmann via een Shoulder Lock Submission. Na twee mindere prestaties van Wouters mocht hij in 2016 proberen een verlies van in zijn begin periode te revancheren. Tijdens SHC 12 werd om de titel gevochten tegen Robin Dutry. Wouters won de partij via TKO halverwege de eerste ronde en pakte daarmee de SHC titel. Wouters versloeg vervolgens in het regionale Belgische circuit nog twee tegenstanders, maar verloor zijn meest recente partij van de Nederlander Melvin van Suijdam. Wouters mag nu zijn debuut gaan maken voor Cage Warriors.

Angelo Rubino (MMA 6-3/CW 0-0) is een Italiaanse vechter die bij de Warriors Verona gym traint. De Italiaan maakte in 2013 zijn Pro-MMA debuut. Na een zeer onfortuinlijk debuut waar Rubino geblesseerd raakte wist hij een winstreak van drie partijen neer te zetten. Deze streak werd verbroken door de sterke (en nog steeds ongeslagen) Carlo Pedersoli Jr. Na vervolgens bij de Colosseum organisatie een overwinning te hebben gepakt tekende Rubino bij het prestigieuze Venator FC. Zijn debuut verloor hij tegen Giorgio Pietrini, maar zijn partij hierop werd via een knappe KO overwinning in de tweede ronde tegen Andrea Fusi binnengesleept. Rubino versloeg eerder dit jaar ook nog de Engelsman Dez Parker, en mag nu tijdens Cage Warriors 94 zijn promotionele debuut gaan maken. Overigens wordt dit voor Rubino zijn eerste MMA gevechten buiten Italië.

Tonny van Dijk vs. Tomek Langowski

Tonny van Dijk (MMA 2-1/CW 0-0) is een Nederlandse MMA vechter. De Combat Brothers vechter is een bekende naam in het Nederlandse MMA circuit. Ondanks dat gegeven vecht hij pas sinds 2017 op professioneel niveau. Van Dijk maakte zijn Pro-MMA debuut vorig jaar tijdens het eerste MMA evenement van de WFL MMA organisatie. Tegenstander was Omar Farouq. Van Dijk won de partij via Triangle Choke Submission in de tweede ronde. Echter ging het vier maanden later mis in Tsjechië. Daar werd via TKO verloren van Tomas Viala. Echter wist van Dijk de rug te rechten en pakte hij in zijn meest recente partij in Maart van dit jaar een mooie Guillotine Choke Submission overwinning tegen de Tsjech Pavel Salcak. Van Dijk zal in Juni zijn Cage Warriors debuut maken.

Tomek Langowski (MMA 0-0/CW 0-0) is een Pools Belgische vechter die tijdens Cage Warriors 94 zijn Pro-MMA debuut gaat maken. Langowski heeft echter een sterke Muay Thai achtergrond en heeft ook een zeer uitgebreide amateur carrière. Langowski vocht vooral veel in het regionale Belgische circuit en kwam tweemaal uit met wisselend succes voor de SHC organisatie. Vorig jaar vocht Langowski een amateur partij tijdens de Cage Warriors prelims tegen Luigi da Costa Gomez. Langowski won die partij via Unanimous Decision, en krijgt nu de kans om zijn Pro debuut te maken bij de Cage Warriors organisatie.

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.