breaking news

Krzysztof Klaczek pakt short notice partij tegen Sameer Alekozai tijdens Cage Warriors 94

May 25th, 2018 | by Marcel Dorff
Krzysztof Klaczek pakt short notice partij tegen Sameer Alekozai tijdens Cage Warriors 94
Cage Warriors
0

De Pool Krzysztof Klaczek zal op short notice zijn debuut maken voor de Cage Warriors organisatie. Tijdens Cage Warriors 94 in Antwerpen staat hij tegenover Perfect Team MMA vechter Sameer Alekozai in de Featherweight divisie. Klaczek neemt de plaats in van de geblesseerde Dean Trueman. Alekozai nam eerder de plaats in van de geblesseerde Jarno Errens. Beide vechters treffen elkaar in de Featherweight divisie in de Lotto Arena op de Main Card.

Sameer Alekozai (MMA 7-1/CW 1-0) is een Belgische Afghaan en vecht sinds 2015 in het Pro-MMA. Alekozai komt uit voor Perfect Team MMA van Ben Dandois. Alekozai staat bekend als een zeer talentvolle vechter, iets dat hij in zijn hele carrière al heeft getoond. Hij maakte vooral furore in het Belgische MMA circuit. Dit leverde Alekozai vorig jaar de kans op om te vechten op het eerste Cage Warriors evenement in België. Alekozai won zijn partij in de derde ronde na een blessure van zijn tegenstander. Vervolgens wist Alekozai ook zijn partij bij het prestigieuze Zwitserse HIT FC te winnen tegen Mamadou Gueye. Alekozai zou eigenlijk begin Mei vechten tijdens WFL MMA 3 tegen Anthony Engelen, echter werd het evenement gecanceld. Alekozai pakte vervolgens een short notice partij aan tegen Dean Trueman, echter is de Engelsman geblesseerd geraakt waardoor Alekozai nu wordt geconfronteerd met de Pool Krzysztof Klaczek.

Krzysztof Klaczek (MMA 10-5/CW 0-0) is een Poolse MMA vechter die sinds 2011 is te vinden in het professionele circuit. Klaczek maakte vooral indruk in het regionale Poolse MMA circuit waar hij acht van in totaal tien gevechten wist te winnen. Hierbij zaten overwinningen tegen Filip Macek, Mariusz Abramiuk en Alex Jezisek. Door deze goede prestatie klopte het Britse BAMMA aan bij de Pool. Klaczek kreeg in zijn BAMMA debuut meteen een titelgevecht aangeboden tegen Tom Duquesnoy. Duquesnoy (inmiddels overgestapt naar de UFC) bleek te sterk via TKO in de derde ronde. Klaczek ging terug naar Polen en pakte twee overwinningen op rij waaronder een overwinning tegen de sterke Darko Banovic. Dit was in Oktober 2015. Sindsdien heeft Klaczek niet meer weten te winnen. Zo werd verloren van de huidige Brave CF Kampioen Elias Boudegzdame en de Slowaak Ludovit Klein. Klaczek zal tijdens zijn Cage Warriors debuut moeten proberen zijn losing streak te stoppen.

Comments are closed.