breaking news

Zeven gevechten bekend gemaakt voor UFC Fight Night Ottawa in Mei 2019

February 20th, 2019 | by Marcel Dorff
Zeven gevechten bekend gemaakt voor UFC Fight Night Ottawa in Mei 2019
UFC
0

De UFC heeft zojuist officieel bekend gemaakt dat het op 4 Mei 2019 het UFC Fight Night 150 evenement zal organiseren in Ottawa, Ontario, Canada. Het evenement zal plaatsvinden in het Canadian Tire Centre. Eveneens kondigde de UFC zeven gevechten aan. Onder meer een partij in de Middleweight divisie tussen Derek Brunson en Elias Theodorou werd bekend gemaakt. Ook maken de Canadezen Sarah Moras, Aiemann Zahabi, Arjan Singh Bhullar, Mitch Gagnon, Brad Katona en de tweevoudig TKO Kampioen Marc-André Barriault allemaal hun opwachting.

Bekijk hieronder de match-ups en meer informatie over elke vechter.

Derek Brunson vs. Elias Theodorou

Derek Brunson (MMA 18-7/UFC 9-5) kwam door de overname van Strikeforce door de UFC in 2012 de organisatie binnen. Brunson won vier van zijn zes partijen via (T)KO alvorens hij in November 2016 in Australië Robert Whittaker tegenover zich had. Whittaker was meer behouden dan Brunson en wist de Amerikaan laat in de eerste ronde ”aan” te slaan. Whittaker finishte en zorgde ervoor dat niet Brunson maar hijzelf de weg naar de top inzette. Derek Brunson begon zijn professionele MMA carrière in 2010. In 2012 debuteerde hij voor de UFC met een overwinning op Chris Leben. Inmiddels heeft Brunson een record in de UFC opgebouwd van 9 overwinningen en 3 nederlagen. Brunson is een voormalig NCAA Division 2 worstelkampioen. Tijdens UFC 208 in Februari 2017 vocht Derek Brunson tegen MMA Legende Anderson Silva. Brunson verloor het gevecht via een controversiële Unanimous Decision, en kon dus vervolgens in zijn gevecht tegen Daniel Kelly een overwinning goed gebruiken. Deze overwinning kwam er ook. Met volle overtuiging versloeg Brunson de Australiër via KO in de eerste ronde. Brunson flikte ditzelfde kunstje opnieuw in Brazilië. Tijdens UFC São Paulo versloeg Brunson voormalig UFC Light-Heavyweight Kampioen Lyoto Machida via KO in de eerste ronde. Brunson mocht vervolgens in Januari 2018 proberen om een rekening uit het verleden te effenen. De Braziliaan ”Jacaré” Souza die Brunson ooit via KO wist te stoppen in Strikeforce was tijdens het Main Event van UFC Charlotte de tegenstander. Helaas voor Brunson was Jacaré wederom te sterk. Via TKO in de eerste ronde won de Braziliaan. Brunson zou vervolgens in Augustus 2018 terugkeren in de Octagon tegen Antonio Carlos Junior maar moest in verband met een blessure verstek laten gaan. Hierdoor keerde Brunson pas terug in November 2018 tegen de ongeslagen Israel Adesanya. Adesanya bleek te sterk en won via TKO vlak voor het einde van de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Elias Theodorou (MMA 16-2/UFC 8-2) deed als ongeslagen vechter mee in 2014 aan het TUF Nations seizoen. Theodorou wist met zijn sterke worsteltechnieken door te dringen tot de finale. Hierin versloeg hij favoriet Sheldon Westcott via TKO in de tweede ronde en won dus TUF Nations. Theodorou sloot vervolgens 2014 succesvol af met een overwinning tegen de Braziliaan Bruno Santos. In 2015 vocht Theodorou tweemaal. In Maart 2015 werd via TKO gewonnen van de Amerikaan Roger Narvaez. Echter liep Theodorou tegen zijn eerste verliespartij op ongeveer negen maanden later. De sterke standup van Thiago Santos was Theodorou te machtig. De Canadees kon Santos niet naar de grond halen waardoor hij het spelletje van de Braziliaan moest spelen. Een half jaar later kwam Theodorou voor eigen publiek succesvol terug met een overwinning tegen Sam Alvey. In Februari 2017 moest Theodorou het opnemen tegen de TUF Brazil 1 winnaar Cezar Ferreira. In een zeer competitief gevecht won Theodorou uiteindelijk een enigszins controversiële Unanimous Decision. Echter zaten de scorecard in Juli 2017 de Canadees niet mee. Zo werd verloren in een competitief gevecht via Unanimous Decision van de Hawaiiaan Brad Tavares. Theodorou revancheerde zich vervolgens in November 2017 tegen de Australiër Daniel Kelly. De Canadees won via Unanimous Decision. Theodorou maakte vervolgens zijn opwachting in Mei 2018 tijdens UFC Liverpool. De Canadees wist via Unanimous Decision de overwinning te pakken tegen Trevor Smith. Vervolgens zou Theodorou het in September 2018 opnemen tegen Antonio Carlos Junior, maar door een blessure van de Braziliaan werd de partij verplaatst naar UFC 231 in Toronto in December 2018. De blessure bleek echter ernstiger dan verwacht waardoor de Braziliaan ook in December niet zijn opwachting kon maken tegen Theodorou. Hierdoor werd Eryk Anders de tegenstander. In een vrij gelijkwaardige partij was het Theodorou die meer “output” had in de eerste en laatste ronde en uiteindelijk via Split Decision de partij won. Buiten de Octagon is Theodorou de allereerste vechter ooit die gesponsord wordt door een shampoo maatschappij. Theodorou staat ook bekend als ”The Best Hair in MMA” en noemt zichzelf de ”Mane Event”.

Embed from Getty Images

Sarah Moras vs. Leah Letson

Sarah Moras (MMA 5-3/UFC 2-3) kwam via TUF 18 in 2013 de UFC binnen. Moras kwam tot de halve finale waar ze verloor van de latere winnares Julianna Pena via Submission in de tweede ronde. Het gevecht had nogal een behoorlijke ”lading” vooraf aangezien Moras en Pena een jaar eerder al een tegen elkaar vochten in een andere organisatie. Toen brak Moras de arm van Pena en won via TKO. Moras maakte vervolgens tijdens de TUF 19 finale een jaar later haar officiële UFC debuut. Ze versloeg de op dat moment ongeslagen Alexis Dufresne via Unanimous Decision. Echter kon ze haar debuut geen goed vervolg geven. Een jaar later, in 2015 verloor Moras van Jessica Andrade via Unanimous Decision. Moras zou het vervolgens opnemen tegen Lauren Murphy, maar raakte geblesseerd. Moras maakte in September 2017 na ruim twee jaar afwezigheid haar comeback in de Octagon tegen Ashlee Evans-Smith. Via een Armbar Submission in de eerste ronde pakte Moras de overwinning en kwam ze de Top 15 van haar gewichtsklasse binnen. Moras nam het vervolgens in Februari 2017 tijdens UFC Austin op tegen Lucie Pudilova. Pudilova won het gevecht via Unanimous Decision. Moras kon in haar thuisland in Oktober 2018 geen ommekeer maken. Ook tegen de Braziliaanse Talita Bernardo ging het niet zoals Moras had verwacht. De Canadese verloor via Unanimous Decision en heeft nu een losing streak van twee partijen.

Embed from Getty Images

Leah Letson (MMA 5-1/UFC 1-0) vecht in het Pro-MMA circuit sinds 2014. Daarvoor was ze ongeslagen als amateur vechtster. Letson verloor haar Pro debuut via Split Decision, maar heeft sindsdien viermaal achter elkaar gewonnen. Haar meest in het oog springende overwinning kwam via KO in de eerste ronde tegen Elizabeth Phillips tijdens Invicta FC 21 in Januari 2017. Letson zou vervolgens in Maart 2018 haar UFC debuut maken tegen Yana Kunitskaya echter draaide de UFC dit terug. Letson werd toegevoegd aan het 28ste seizoen van The Ultimate Fighter. Letson vocht in de kwartfinale tegen Bea Malecki. Ondanks een gigantische scheur op haar voorhoofd wist Letson de partij via Unanimous Decision in haar voordeel te beslissen. Vervolgens moest Letson in de halve finale vechten tegen Macy Chiasson. Letson die als favoriet de partij inging werd in de eerste ronde via KO gefinisht na een paar harde knieën naar het lichaam. Letson mocht vervolgens tijdens de Prelims van de TUF 28 Finale vechten tegen Yulia Stoliarenko. Letson won in een moeizaam gevecht via Split Decision.

Embed from Getty Images

Aiemann Zahabi vs. Vince Morales

Aiemann Zahabi (MMA 7-1/UFC 1-1) is een Canadees die traint bij Tristar Gym in Montreal, Québec, Canada. Niet vreemd ook aangezien zijn broer de bekende MMA coach Firas Zahabi is. Onder meer de trainer van Rory MacDonald en Georges St.Pierre. Aiemann Zahabi staat te boek als groot talent binnen de Canadese MMA wereld en bracht alvorens hij zijn UFC debuut maakte een ongeslagen record met zich mee van 6-0. Met drie (T)KO overwinningen en drie Submission overwinningen had Zahabi ook nog altijd een finishratio van 100%. Ook opvallend is dat al deze zes gevechten werden beslecht in de eerste ronde. Zahabi debuteerde in de UFC tegen TUF Brazil 4 winnaar Reginaldo Vieira. Zahabi won na een zeer spectaculaire partij van beide kanten via Unanimous Decision. Hiermee zette hij zijn ongeslagen record voort, maar kon hij geen vervolg geven aan zijn 100% finishratio. Zahabi keerde vervolgens terug in de Octagon tijdens UFC 217 in November 2017 tegen Ricardo Ramos. Zahabi ging zwaar KO op een Spinning Back Elbow van Ramos in de derde ronde en was zijn ongeslagen record kwijt.

Embed from Getty Images

Vince Morales (MMA 8-3/UFC 0-1) is een MMA vechter die na een succesvolle amateur carrière van twee jaar in 2015 overstapte naar de professionals. Morales vocht vooral zijn gevechten bij de Front Street Fights organisatie in Boise, Idaho. Hier wist Morales in zijn zesde gevecht ook de titel te winnen. Morales kwam in 2016 ook uit voor Bellator MMA. Daar pakte hij via TKO in de derde ronde de overwinning tegen Hamilton Ash. Na een winstreak van vijf gevechten te hebben neergezet werd Morales uitgenodigd voor het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Morales stond tegenover Domingo Pilarte. Na een zeer sterke eerste ronde waar Morales zijn tegenstander bijna meerdere malen wist te finishen ging het in de tweede ronde echter mis. Pilarte won via een Rear Naked Choke Submission. Morales wist vervolgens in September 2018 bij Bellator MMA zijn tegenstander Justin Hugo via Unanimous Decision te verslaan. Morales sleepte vervolgens alsnog een UFC contract binnen. Tijdens UFC Beijing in November 2018 maakte hij op short notice zijn debuut tegen de Chinees Song Yadong. Yadong bleek uiteindelijk te sterk via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Arjan Singh Bhullar vs. Juan Adams

Arjan Bhullar (MMA 8-1/UFC 2-1) is een Canadees van Sikhse afkomst die sinds 2017 onder contract staat bij de UFC. Bhullar is een Olympische worstelaar en deed in 2012 mee aan de Olympische Spelen voor Canada. Hij kwam echter niet verder dan de tweede ronde. Bhullar wist twee jaar daarvoor wel goud te pakken op de prestigieuze Commonwealth Games in Delhi, India. Bhullar begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de Battlefield Fighting League organisatie. Bhullar won zijn MMA debuut via KO in de eerste ronde. Tijdens zijn tweede partij voor de organisatie (plus een andere overwinning buiten de organisatie) kreeg Bhullar al een titelgevecht. Bhullar pakte de titel via TKO aan het einde van de tweede ronde. Bhullar verdedigde zijn titel nog eenmaal, en vocht ook nog een aantal losse partijen. Zijn laatste partij voordat de UFC overnam won hij via Unanimous Decision tegen MMA veteraan Joey Yager. Bhullar maakte tijdens UFC 215 in Edmonton, Alberta, Canada zijn debuut voor de organisatie tegen de Braziliaan Luis Henrique de Oliveira. Bhullar won het slopende gevecht via Unanimous Decision. Vervolgens maakte de Canadees zijn opwachting tijdens UFC Glendale in April 2018 tegen Adam Wieczorek. Bhullar verloor voor het eerst in zijn Pro-MMA carrière via een Omoplata Submission. Echter wist hij die verliespartij in Oktober 2018 recht te zetten. Tijdens UFC Moncton werd gewonnen via Unanimous Decision van Marcelo Golm. Bhullar traint vooral in zijn woonplaats Vancouver, maar als hij in de VS is sluit hij zich aan bij American Kickboxing Academy om te trainen met mannen als Cain Velasquez en Daniel Cormier.

Embed from Getty Images

Juan Adams (MMA 5-0/UFC 1-0) is een échte Heavyweight. Adams moet gemiddeld twintig pond van zijn gewicht afhalen om het Heavyweight limiet van 265 lbs te halen. Adams bleeft ongeslagen in zijn amateur carrière en maakte in de zomer van 2017 de overstap naar de professionals. Adams maakte zijn debuut bij de LFA organisatie tegen Chris Rose. Een debuut dat werd beklonken met een KO overwinning in de eerste ronde. Vervolgens won Adams ook via TKO in de eerste ronde van Brice Ritani- Coe en Dwight Gipson. Dit was voor de UFC reden om Adams uit te nodigen voor het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Adams vocht tegen Shawn Teed. Teed werd via KO in de eerste ronde verslagen waardoor Adams zijn eerste ronde (T)KO streak uit wist te breiden naar vier. Dana White was onder de indruk van ”The Kraken” en beloonde hem met een contract. Adams maakte vervolgens in December 2018 zijn officiële UFC debuut tijdens UFC Milwaukee. Ditmaal niet in de eerste ronde, maar in de derde ronde werd Chris De La Rocha via TKO verslagen.

Embed from Getty Images

Mitch Gagnon vs. Brian Kelleher

Mitch Gagnon (MMA 12-4/UFC 4-3) kwam in 2012 de UFC binnen. Hij verloor weliswaar laat in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission van Bryan Caraway, maar het gevecht was zeer competitief en leuk om te zien waardoor de UFC het beide vechters beloonde met de Fight of the Night bonus. Vervolgens wist Gagnon een winstreak op te bouwen van vier gevechten, met onder meer drie Rear Naked Choke Submission finishes in de eerste ronde. Hiermee kwam hij de Top 15 van de UFC Bantamweight divisie in. Gagnon werd vervolgens gematcht tegen voormalig Bantamweight Kampioen Renan Barao. Gagnon deed het na behoren, maar kwam uiteindelijk toch te kort. Barao finishte Gagnon laat in de derde ronde. Mede vanwege blessures duurde het vervolgens bijna twee jaar alvorens we Gagnon terug zagen in de Octagon. Tijdens UFC 206 in December 2016 keerde Gagnon terug tegen Matthew Lopez. Na een sterke eerste ronde nam Lopez in de tweede ronde het initiatief volledig over en versloeg Gagnon voor eigen publiek via Unanimous Decision. Gagnon zou vervolgens zijn opwachting maken in Juli 2017 tijdens UFC Glasgow tegen Brett Johns. Gagnon raakte echter geblesseerd waardoor hij al ruim twee jaar niet meer heeft gevochten.

Embed from Getty Images

Brian Kelleher (MMA 19-10/UFC 3-3) is een man die al jaren probeerde de UFC binnen te komen. In Juni 2017 maakte Kelleher zijn debuut voor de UFC tijdens UFC 212 in Brazilië. Kelleher vocht tegen Iuri Alcantara. Kelleher had in het begin van de ronde moeite met Alcantara, maar nadat de Braziliaan voor een matige takedown ging pakte Kelleher de Guillotine Choke Submission. Alcantara tikte snel af waardoor Kelleher meteen zijn eerste UFC overwinning en Performance of the Night bonus kon bijschrijven. Kelleher mocht vervolgens ruim een maand later in zijn geliefde New York vechten tegen de Ecuadoriaan Marlon Vera. Vera wist vroeg in de eerste ronde Kelleher via een Armbar Submission tot aftikken te dwingen. Kelleher keerde echter in Oktober 2017 al weer terug in de Octagon. In Gdansk was publieksfavoriet Damian Stasiak zijn tegenstander. Kelleher besliste het attractieve gevecht in de derde ronde via TKO en won hiermee ook de Fight of the Night bonus. Kelleher maakte voordat hij de UFC binnen kwam vooral furore in Eastcoast MMA scene. Zo vocht Kelleher voor organisaties als CES MMA, Ring of Combat en Cage Fury Fighting Championships. Kelleher vocht ook tweemaal voor Bellator. Beide wedstrijden gingen verloren waaronder een Unanimous Decision tegen huidig UFC Top 5 vechter Jimmie Rivera. In 2015 wist hij Andre Soukhamthath te verslaan. Soukhamthath zou een jaar later de titel pakken en naar de UFC gaan. Kelleher pakte in hetzelfde jaar de titel bij de Ring of Combat organisatie door Julio Arce te verslaan. Tijdens zijn eerste titelverdediging versloeg Kelleher, Arce opnieuw. Ook Arce is recent door de UFC gecontracteerd. Kelleher maakte vervolgens de overstap naar de ACB organisatie. Hij stond tweemaal ingepland, maar vocht nooit voor de Russische organisatie. Kelleher kreeg tijdens zijn vierde gevecht in de Octagon voormalig UFC Bantamweight Kampioen Renan Barão tegenover zich. Kelleher was sterker en won het gevecht via Unanimous Decision. Helaas voor Kelleher wist hij die goede prestatie in Mei 2018 geen goed vervolg te geven. Ondanks een sterke partij van de New Yorker verloor hij via KO in de derde ronde van John Lineker. Kelleher werd vervolgens tijdens UFC 230 gekoppeld aan Domingo Pilarte. Echter raakte Pilarte geblesseerd waarna Montel Jackson de tegenstander werd. Kelleher liep echter een voedselvergiftiging op de dag voor het gevecht waardoor op het laatste moment de partij werd gecanceld. De UFC plande het gevecht opnieuw in ditmaal voor UFC 232 in December 2018. Kelleher werd al vroeg in het gevecht hard door een ellenboog geraakt. Jackson finishte vervolgens het gevecht via een D’Arce Choke Submission.

Embed from Getty Images

Brad Katona vs. Merab Dvalishvili

Brad Katona (MMA 8-0/UFC 2-0) is een Canadese MMA vechter die sinds 2014 te vinden is in het professionele circuit. Katona debuteerde voor de Canadese MFC organisatie tegen Michael Hay. Katona won het gevecht via KO in de eerste ronde. Vervolgens pakte Katona twee overwinningen bij de Prestige FC organisatie. Katona zou vervolgens vechten tegen landgenoot en voormalig TKO Featherweight Kampioen TJ Laramie. Echter ging het gevecht niet door omdat Laramie te zwaar was. Katona pakte vervolgens twee overwinningen waaronder een winstpartij tegen Havoc FC Kampioen Austin Ryan. Echter was dit in een andere organisatie en niet voor een titel. Tijdens zijn laatste gevecht alvorens Katona meedeed aan TUF versloeg hij de Amerikaan Stephen Cervantes via Unanimous Decision. Katona zou vervolgens meedoen aan het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter. Na een enigszins verrassende overwinning tegen een van de favorieten voor de eindoverwinning, namelijk Kyler Phillips werd Katona gekoppeld in de halve finale aan Bryce Mitchell. Katona en Mitchell maakten er een boeiend en gelijkwaardig gevecht van. Echter wist Katona laat in de derde ronde uiteindelijk de rug te pakken van Mitchell en hem via Rear Naked Choke Submission tot aftikken te dwingen. Hierdoor mocht Katona vechten om de TUF 27 titel in de Featherweight divisie. Zijn tegenstander werd Jay Cucciniello. Katona won tijdens de TUF 27 Finale in Juli 2018 de titel door Cuccuniello via Unanimous Decision te verslaan. Katona keerde vervolgens terug in de Bantamweight divisie. Daar vocht hij in December 2018 tegen Matthew Lopez. Katona vocht sterk en leek Lopez vlak voor het einde te finishen. Echter wilde de dienstdoende scheidsrechter er niets van weten waardoor uiteindelijk via Unanimous Decision werd gewonnen.

Embed from Getty Images

Merab Dvalishvili (MMA 8-4/UFC 1-2) is een Georgische vechter die al jaren in de Verenigde Staten woont. Dvalishvili traint onder leiding van Ray Longo en Matt Serra bij het zogeheten Serra-Longo Fight Team. Dvalishvili maakte vooral furore aan de Eastcoast van de VS bij hoog aangeschreven organisaties als CES MMA en Ring of Combat. Bij die laatste organisatie pakte hij in Februari 2017 de titel door Sukhrob Aydarbekov via Armbar Submission in de tweede ronde te verslaan. Dvalishvili wist vervolgens zijn titel op spectaculaire wijze te verdedigen tegen de ongeslagen Raufeon Stots. Via een Spinning Backfist na 15 seconden wist Dvalishvili zijn tegenstander KO te slaan. Kort hierna lekte via Social Media naar buiten dat de UFC hem een contract had aangeboden. Dana White zat immers voor de serie ”Dana White Lookin’ for a Fight” langs de kooi. Later bleek dus ook inderdaad dat Dvalishvili via die show een contract aangeboden had gekregen bij de UFC. Dvalishvili maakte vervolgens zijn UFC debuut tijdens UFC Fresno in December 2017 tegen Frankie Saenz. In een gevecht waar Dvalishvili domineerde met zijn worstelen, leek de Georgiër toch zeker genoeg gedaan te hebben in de eerste twee rondes om de overwinning naar zich toe te trekken. Twee van de drie judges zagen dit echter anders waardoor Saenz via een zéér controversiële Split Decision wist te winnen. Dvalishvili werd vervolgens tijdens UFC Atlantic City in April 2018 gekoppeld aan Augusto Mendes. Echter werd de Braziliaan in verband met een potentiële USADA overtreding van het evenement gehaald. Nieuwkomer Ricky Simon pakte de short notice plaats. Dvalishvili leek wederom de overwinning te pakken. Echter kwam hij met een slam ongeveer 40 seconden voor het einde op zijn hoofd neer. Simon pakte de Guillotine Choke maar wonderbaarlijk genoeg overleefde Dvalishvili tot het einde van de ronde. De scheidsrechter zag dit echter anders en besliste het gevecht in het voordeel van Simon via TKO. Hier werd nog lang over nagepraat. Gevolg was wel dat Dvalishvili nog altijd zonder UFC overwinning zat. Daar kwam echter verandering in tijdens UFC Moskou in September 2018. Tegen Terrion Ware werd via een zeer dominante Unanimous Decision gewonnen.

Embed from Getty Images

Marc-André Barriault vs. Andrew Sanchez

Marc-André Barriault (MMA 11-1/UFC 0-0) is een Frans-Canadese vechter die na een amateur carrière van twee jaar in 2014 de overstap maakte naar de professionals. Barriault wist in drie jaar tijd een record van 5-1 neer te zetten in het regionale Canadese circuit. Vervolgens werd hij getekend door het prestigieuze TKO. Na drie overwinningen in nog geen vijf maanden tijd mocht Barriault in December 2017 vechten om de vacante Middleweight titel tegen Strahinja Gavrilovic. Een man die hij ooit al eens versloeg via Split Decision. Ditmaal won Barriault wederom via Split Decision. Na vervolgens in Mei 2018 zijn titel verdedigt te hebben tegen Brendan Kornberger kreeg Barriault de kans van de TKO organisatie om ook de vacanta Light-Heavyweight titel te pakken. Barriault slaagde in die opzet en versloeg Adam Hunter via KO in de eerste ronde. Voor de UFC reden om de Canadees een contract aan te bieden.

Afbeeldingsresultaat voor marc andre barriault mma

Andrew Sanchez (MMA 10-4/UFC 3-2) kwam via TUF 23 in 2016 de UFC binnen. Sanchez wist de finale te halen door in de halve finale teamgenoot Eric Spicely via KO te verslaan. In de finale nam Sanchez het op tegen Khalil Rountree. Sanchez wist Rountree drie rondes lang worstelend de baas en won via Unanimous Decision. Ditzelfde kunstje herhaalde Sanchez een half jaar later ook tegen Trevor Smith, waardoor Sanchez zijn tweede overwinning in de UFC mocht bijschrijven. Dit leek in April 2017 ook te gebeuren tegen Anthony Smith. Sanchez controleerde het merendeel van het gevecht met zijn worstelen. Echter wist Smith een keiharde Headkick te plaatsen aan het einde van de derde ronde, en finishte Sanchez vervolgens via KO. Sanchez keerde vervolgens terug tijdens de TUF 26 Finale in December 2017 tegen Ryan Janes. Wederom domineerde Sanchez met zijn worstelen de eerste twee rondes. Sanchez was qua conditie echter totaal op in de derde ronde en dat kwam hem duur te staan. Janes won het gevecht via TKO. Sanchez werd vervolgens in Augustus 2018 gekoppeld aan Antonio Braga Neto. Echter trok de Braziliaan zich om persoonlijke redenen terug en werd vervangen door Markus Perez. Sanchez won het gevecht tegen Perez via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »