breaking news

Vinc Pichel treft ongeslagen Mark O. Madsen tijdens UFC 271

November 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Vinc Pichel treft ongeslagen Mark O. Madsen tijdens UFC 271
UFC
0

Lightweights Vinc Pichel en Mark O. Madsen gaan het op 12 februari, tijdens UFC 271, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Ideas. Wij kunnen het nieuws bevestigen. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Vinc Pichel is bezig aan een sterke reeks. “From Hell” kwam sinds 2014 acht keer in actie, hiervan wist hij zeven gevechten te winnen. Één gevecht ging verloren, dat was in 2018 toen Gregor Gillespie hem via een ‘arm triangle choke’ wist te verslaan. Sindsdien wist Pichel de drie gevechten die daarop volgden te winnen. Meest recent tegen Austin Hubbard, die hij in augustus via een unanimous decision wist te verslaan.

Mark O. Madsen begon in 2013 zijn professionele MMA-carrière en is in zijn elf gevechten nog ongeslagen. In 2016 deed de Deen nog mee aan de Olympische Spelen, waar hij bij het Greco-Roman worstelen een zilveren medaille wist te behalen. Sindsdien is hij zich volledig gaan focussen op het MMA. En met succes, Madsen wist alle drie zijn UFC-gevechten te winnen. Meest recent een split decision overwinning op de veteraan Clay Guida.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »