breaking news

Vinc Pichel treft Austin Hubbard op 21 augustus

May 11th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Vinc Pichel treft Austin Hubbard op 21 augustus
UFC
0

Lightweights Vinc Pichel en Austin Hubbard gaan het op 21 augustus, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Vinc Pichel maakte in 2012, na zijn deelname aan het zestiende seizoen van The Ultimate Fighter, zijn debuut in de UFC. Het werd een teleurstellend debuut, Pichel ging in de eerste ronde door een slam plus stoten van Rustam Khabilov knock-out. Vervolgens wist hij vier gevechten op rij te winnen, waarna hij, via een ‘arm triangle choke’, van Gregor Gillespie verloor. Momenteel is Pichel bezig aan een winstreeks van twee gevechten. Meest recent wist hij Jim Miller, via een unanimous decision, te verslaan.

Austin Hubbard kent een wisselvallige tijd in de UFC. De voormalig LFA lightweight kampioen maakte in 2019 zijn debuut in de UFC en wist in die tijd een record van 3-3 neer te zetten. Zo wisselde Hubbard constant een verlies met een winst af. Vorige maand stond hij, tijdens UFC on ESPN: Whittaker vs. Gastelum, nog tegenover Dakota Bush in de octagon. Dit gevecht wist Hubbard, via een unanimous decision, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »