breaking news

Veel respect tijdens persconferentie Badr Hari en Hesdy Gerges

February 7th, 2018 | by Stefan Van Erp
Veel respect tijdens persconferentie Badr Hari en Hesdy Gerges
GLORY
0

Vandaag stond de persconferentie van GLORY 51: Bad Blood op het programma. Tijdens deze persconferentie had de pers de mogelijkheid om vragen te stellen aan Bard Hari en Hesdy Gerges. Oorspronkelijk stond er geen staredown gepland maar werd deze uiteindelijk toch gehouden. 

Hesdy Gerges en Badr Hari zijn geen vreemden van elkaar. Zij vochten in 2010 tegen elkaar tijdens It’s Showtime in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Voor een uitzinnig publiek ging het mis voor Badr Hari en trapte hij na naar Hesdy Gerges die op dat moment wilde opstaan nadat hij was uitgegleden. Daarna kruisden de paden van deze twee Heavyweights zich niet meer. Tot nu.

Van Bad Blood bleek tijdens de persconferentie zelf geen sprake. Hari zag er een stuk slanker uit dan we normaal gewend zijn. Hij gaf zelf aan dat hij met een aantal nieuwe coaches aan het werken is. Gerges gaf aan dat hij zijn hoofd nu volledig op het vechten kan zetten en dat dit hem vrijer maakt.

Tijdens de persconferentie maakte Badr Hari een zeer ontspannen indruk. Hij ging uitgebreid op de vragen in die hem gesteld werden en maakte hier en daar wat grapjes. Hesdy Gerges leek iets meer gespannen te zijn dan we normaal van hem kennen. Wellicht is hij in zijn hoofd al meer met de partij bezig en kwam deze persconferentie niet gelegen.

Wij refereerden bij Badr –naar een interview dat wij eerder hadden met Rico– of hij deze partij zag als een opwarm partijtje. Badr antwoordde dat hij het onbeschoft vond als mensen het als een trainingspartijtje zagen en dat hij dit zeker niet zo ziet. Wij vroegen of Hesdy een voorspelling van de partij wilde doen maar daar zag hij vanaf. Hij focust zich vooral op zijn eigen kracht en belooft veel spektakel op 3 maart.

Aanvankelijk zou er geen staredown plaatsvinden maar na een vraag aan Badr waarom dit was, gaf hij aan dat hij ook verrast was. “Als mensen een staredown willen zien, dan gaan we een Stare-Down doen” zei hij. Deze kwam er uiteindelijk ook en oogde vooral vriendelijk. Beide heren schudde elkaar de hand en keken elkaar vervolgens voor een korte periode aan.

Na de staredown vertrok Badr Hari. Hij deed geen 1-op-1 interviews vandaag. Hesdy Gerges bleef wel en stond de pers te woord.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »