breaking news

Rico Verhoeven: “Badr wil eerst tegen iemand anders vechten”

December 10th, 2017 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven: “Badr wil eerst tegen iemand anders vechten”
GLORY
0

MMA DNA sprak met Rico Verhoeven na zijn overwinning op Jamal Ben Saddik tijdens GLORY Redemption in Rotterdam. Verhoeven vocht een harde partij met Ben Saddik en wist de overwinning in de vijfde ronde binnen te slepen via een KO. 

Waar veel mensen verwachtten dat de terugkeer van Badr Hari ook automatisch betekende dat hij het direct tegen Rico op zou gaan nemen lijkt het toch iets anders te gaan. Verhoeven vertelde MMA DNA dat maart waarschijnlijk te vroeg komt voor hem en dat Badr eerst tegen iemand anders wilde vechten alvorens hij de rematch aan zou gaan.

De meest voor de hand liggende volgende tegenstander voor Rico Verhoeven is D’Angelo Marshall. Marshall won gisterenavond zijn partij tegen Ismael Londt nadat hij eerder het Contender toernooi won. Marshall heeft nu een win streak van 3 partijen en lijkt de volgende uitdager voor de titel te gaan worden.

De volgende tegenstander voor Badr Hari is nog onbekend. Wel gaan er geruchten dat GLORY probeert Remy Bonjasky te strikken voor de partij tegen Hari. GLORY probeert al enige tijd om Bonjasky aan zich te binden maar deze lijkt nog niet het juiste aanbod te hebben gekregen. Een partij tegen Hari zal de doorslag kunnen geven voor Bonjasky. Beide heren stonden twee keer eerder tegenover elkaar en twee keer won Bonjasky. De laatste keer was dit in 2008 tijdens de finale van de K-1 World Grand Prix. Hari werd destijds gediskwalificeerd omdat hij Bonjasky een trap gaf toen hij op de grond lag.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.