breaking news

Van Roosmalen verdedigt titel niet in New York

October 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Van Roosmalen verdedigt titel niet in New York
GLORY
0

GLORY Kickboxing heeft een groot deel van de gevechten voor GLORY 48 in New York bekend gemaakt. Opvallend detail hieraan is dat Robin van Roosmalen zijn titel niet zal gaan verdedigen op dit evenement. Aanvankelijk stond van Roosmalen ingepland om het op te nemen tegen Kevin VanNostrand maar moet door een oogblessure verstek laten gaan. VanNostrand zal nu gaan vechten om de interim titel tegen een nog nader te bepalen tegenstander. 

Robin van Roosmalen vocht zijn laatste partij tegen Serhiy Adamchuk en won via een Unanimous Decision. Van Roosmalen liep in dit gevecht wel een oogblessure op. Tevens is hij contractsvrij en heeft hij nog geen nieuw contract getekend. GLORY zal in een later stadium de tegenstander voor VanNostrand bekend maken.

Tijdens GLORY 48 zal er ook een Middleweight Tournament gehouden worden. Hiervoor zijn inmiddels 3 van de 4 namen bekend gemaakt. Zo gaat Wayne Barett (6-5) het opnemen tegen Robert Thomas (8-5). Voor Barett wordt het de eerste keer in twee jaar dat hij de ring gaat betreden. Ook de Amerikaan Mike Lemaire (18-4) zal zijn opwachting gaan maken. Zijn tegenstander zal snel bekend gemaakt gaan worden.

Voormalig UFC vechter Thiago Silva zal zijn debuut bij GLORY gaan maken in New York. Het wordt voor Silva zijn eerste professionele kickboks partij. Silva leunt op een MMA record van 19 overwinningen en 6 verliespartijen. Hij verloor onlangs tegen Batraz Agnaev via TKO voor de organisatie ACB.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!  

Comments are closed.

Translate »