breaking news

UFC voegt hotel toe aan de bedrijfscampus in Las Vegas

August 26th, 2020 | by Redactie
UFC voegt hotel toe aan de bedrijfscampus in Las Vegas
UFC
0

Het campus van de Ultimate Fighting Championship krijgt binnenkort een unieke nieuwe toevoeging. Zo heeft de promotie momenteel een plan om een eigen hotel op het terrein te bouwen zodat de aanwezige van het hoofdkantoor, de UFC Performance Institue en het UFC APEX kunnen blijven slapen.

Dana White sprak onder andere met MMA Junkie over de plannen: “I don’t even know if you guys know this, but f-ck it, I’ll tell you anyway. We just bought 10 acres over here, too. We’ve got another 10 acres now. More stuff coming soon.”

Op de bovenstaande woorden werden natuurlijk vragen gesteld. Daarop kreeg de media de volgende reactie: “We’re going to build our own hotel. We’ll be completely self-sufficient.”

Terwijl de UFC al een lange tijd plezier heeft van de luxe hotels op de strip van Las Vegas, staat dit sinds de COVID-19 pandamie stil. Om iedereen in de ‘bubbel’ te houden zal een eigen hotel daarmee de perfecte oplossing zijn.

Dana White: “Obviously with what’s going on right now, our own hotel would pay for itself real quickly,”

In eerste instanties moet het hotel alleen toegankelijk zijn voor de vechters, het personeel en eventuele media. Echter zal er vast en zeker ook de mogelijkheid zijn om als superfan te sparen voor een unieke ervaring.

De UFC doet ditzelfde momenteel ook in Abu Dhabi. Daar houd de promotie alles binnenshuis op Fight Island van Yas Island. Wij zullen niet gek opkijken als de promotie over enkele jaren een eigenlijk wereld heeft gemaakt waarin je all-inclusive kan genieten van het spektakel in en rondom de Octagon.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »