breaking news

UFC Performance Institute mikt op China, Mexico en Puerto Rico voor expansie

June 8th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
UFC Performance Institute mikt op China, Mexico en Puerto Rico voor expansie
UFC
0

De Ultimate Fighting Championship heeft recent al ruim 13 miljoen Dollar geïnvesteerd in een nieuw trainingscentrum in Shanghai, China. Dit is slechts één miljoen minder dan de kosten van hun centrum in Las Vegas, Nevada. Deze opende in 2016 de deuren voor vechters als Conor McGregor en Francis Ngannou. Naast de bovengenoemde locaties werkt de promotie ook aan projecten in Mexico en Puerto Rico.

Powered by Aiki Budo.

De kwaliteit van de UFC Performance Institute staat bekend om zijn kwaliteit. Zo kent het instituut enorm veel faciliteiten en hebben de aanwezige personeelsleden veel kennis van sport en gezondheid.

In een interview met Dana White, gegeven door presentator CM Punk en Dave Ross vroegen ze hem naar zijn toekomstplannen: “I’m going to China next week to do the ribbon cutting for the new Performance Institute there. We just found some dirt in Mexico City where we’re going to build another one. We’re looking at two more in Mexico and we’re going to build one in Puerto Rico.”

De promotie hoopt hiermee lokale vechters te ontdekken die later ingeroosterd kunnen worden op een evenement. Dana zal het in iedergeval niet laten bij een handje vol Trainingslocaties: “We’ll see what’s next. India, the UK, I don’t know.”

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »