breaking news

UFC debuut voor Carlos Huachin tegen Raoni Barcelos tijdens UFC 237 in Rio de Janeiro

May 1st, 2019 | by Redactie
UFC debuut voor Carlos Huachin tegen Raoni Barcelos tijdens UFC 237 in Rio de Janeiro
UFC
0

Carlos Huachin zal op short notice zijn UFC debuut gaan maken. De Peruviaan vervangt Said Nurmagomedov die om onbekende redenen niet zal vechten tegen Raoni Barcelos. Dit maakte het Peruviaanse El Comercio bekend. Barcelos en Huachin treffen elkaar in de Octagon van de Jeunesse Arena volgende week zaterdag tijdens UFC 237 in Rio de Janeiro, Brazilië op de Preliminary Card.

Raoni Barcelos (MMA 13-1/UFC 2-0) komt uit het team van de legendarische Braziliaanse MMA vechter Marco Ruas. Barcelos wist in Brazilië naam te maken met een 6-0 record en de Shooto Brasil titel alvorens hij in 2013 tekende bij de inmiddels gestopte RFA organisatie. Barcelos wist twee van zijn drie gevechten te winnen voor de RFA organisatie toen hij in 2015 voor de vacante Featherweight titel mocht vechten tegen Ricky Musgrave. Barcelos won via Unanimous Decision en greep de titel. Die titel zou Barcelos tweemaal verdedigen totdat de RFA ermee ophield en samenging met de Legacy FC organisatie als LFA. Barcelos zou tijdens LFA 4 het opnemen tegen Kevin Aguilar om de titels van de RFA en de Legacy FC organisatie te ”unifiën” echter raakte Barcelos geblesseerd waardoor hij in actie kwam. Barcelos zou zijn opwachting maken in Oktober 2017 tijdens UFC São Paulo als late replacement tegen Boston Salmon. Echter raakte ook Salmon geblesseerd waardoor Barcelos pas in Juli 2018 zijn UFC debuut zou maken tegen Kurt Holobaugh. In een zeer spectaculaire partij wist Barcelos in de derde ronde Holobaugh via KO te verslaan. Beide vechters kregen hiervoor de Fight of the Night bonus. Barcelos ging vervolgens een gewichtsklasse omlaag. In de Bantamweight divisie nam de Braziliaan het op tegen Chris Gutierrez tijdens de TUF 28 Finale. Via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde wist Barcelos ook zijn tweede gevecht in de UFC te winnen. Barcelos zou vervolgens vechten tijdens UFC 237 in Rio de Janeiro tegen Said Nurmagomedov. Echter werd Nurmagomedov om onbekende redenen van het gevecht gehaald en vervangen door Carlos Huachin.

Embed from Getty Images

Carlos Huachin (MMA 10-3-2/UFC 0-0-0) is een Peruviaanse MMA vechter die in 2013 zijn Pro-MMA debuut maakte. Na een zeer slechte start heeft de Zuid-Amerikaan zich echter weten op te werken tot een van de betere vechters uit Peru. Zo wist hij meerdere titels te winnen bij regionale Peruviaanse MMA organisaties en wist hij onder meer te winnen tegen Fernando Noriega en Bruno Pereira. Huachin brengt nu zijn streak van zeven ongeslagen partij mee de Octagon in tegen Raoni Barcelos.

Afbeeldingsresultaat voor CARLOS HUACHIN

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.