breaking news

UFC debutanten Collin Anglin en Melsik Baghdasaryan treffen elkaar op 31 juli

May 14th, 2021 | by Redactie
UFC debutanten Collin Anglin en Melsik Baghdasaryan treffen elkaar op 31 juli
UFC
0

Op 31 juli maken twee vechters voor het eerst hun opwachting in de UFC. Collin Anglin gaat het opnemen tegen Melsik Baghdasaryan in de Featherweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Beide vechters wonnen hun partij tijdens de Dana White’s Contender Series. MMA Junkie maakte de partij bekend.

Collin Anglin (MMA 8-1/UFC 0-0) startte zijn MMA carrière in 2017. Na een 4-1 record te hebben opgebouwd in de regionale scene tekende hij in 2019 bij de LFA organisatie. Tijdens zijn debuut (en later bleek enige partij) wist Anglin te winnen van Morgan Sickinger via KO binnen 15 seconden. Anglin keerde terug bij de WXC organisatie waar hij twee partijen voortijdig wist te winnen. Dit leverde hem een kans op een UFC contract te verdienen tijdens het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Tegenstander was Muhammadjon Naimov. In een zeer attractieve partij won Anglin via Unanimous Decision. Anglin verdiende hiermee zijn UFC contract. Anglin zou vervolgens in Februari 2021 op short notice vechten tegen Seung Woo Choi. Echter moest Anglin zich om onbekende redenen terugtrekken.

Embed from Getty Images

Melsik Baghdasaryan (MMA 5-1/UFC 0-0) is een Armeense MMA vechter die traint bij Glendale Fight Club in Glendale, Californië. Baghdasaryan verloor zijn MMA debuut in 2014, maar stapte vervolgens over naar het kickboksen. Uiteindelijk zou hij in 2019 weer terugkeren in het MMA. Baghdasaryan won vier partijen in 2019 en had daar in totaal iets meer dan een minuut voor nodig. Alle partijen werden gewonnen via KO. De UFC was zo onder de indruk dat Baghdasaryan een uitnodiging kreeg voor het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Baghdasaryan nam het op tegen Dennis Buzukja. In een zeer gelijkwaardige partij won Baghdasaryan via Unanimous Decision. Dana White wilde Baghdasaryan terugvragen later dat seizoen echter was Baghdasaryan geblesseerd. Uiteindelijk tekende Baghdasaryan in 2021 alsnog een contract bij de UFC.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »