breaking news

Top 10 vechters beginnen aan hun trainingskamp gericht op UFC 213

May 4th, 2017 | by Redactie

UFC atleten Luke Rockhold en Michael Johnson zijn begonnen aan hun trainingskamp, met slechts één doel voor ogen, deelnemen aan UFC 213. Het evenement vindt plaats op 8 juli tijdens International Fight Week in Las Vegas en moet UFC’s paradepaardje van deze zomer worden.

De trend is ongewoon te noemen, daar de vechters in kwestie niet weten of ze in actie komen tijdens het groots geadverteerde evenement. Daarnaast is er ook nog niet bekend wie er tegenover hun zullen staan in de Octagon, mochten beide heren het groene licht van de organisatie krijgen.

Het moet een van de grootste frustratie’s zijn, om aan de zijlijn te moeten zitten en toekijken hoe andere vechters de voorkeur krijgen om op grote shows te mogen vechten. Johnson, die in november 2016 tijdens UFC 205 voor het laatst vocht, probeert op deze manier het heft zoveel mogelijk in eigen hand te nemen.

Door niet af te wachten totdat er wellicht een gevecht en tegenstander aangekondigd wordt, probeert Johnson zijn voorsprong nu al te pakken. “Ik ben begonnen aan mijn traingskamp dat erop gericht is om te pieken tijdens UFC 213. Mocht een gevecht tijdens deze show er niet van komen, zien we dan wel verder”, laat ‘The Menace’ optekenen.

Luke Rockhold heeft zijn eigen redenen om alvast met een trainingskamp van start te gaan. Rockhold zit al bijna een jaar aan de kant met enkele hardnekkige belssures die opspeelden na zijn verrassende verlies tegen Michael Bisping voor de Middleweight titel. De blessures zijn verleden tijd en de oud kampioen is weer stevig aan het trainen met stand-up coach Henri Hooft. Ook Rockhold hoopt op een plekje op de UFC 213 kaart.

Deze week werd officieel aangekonigd dat de gevechten; Lawler vs. Cerrone, Werdum vs. Overeem en Pettis vs. Miller te zien zullen zijn tijdens het evenement. Een gevecht tussen kampioene Amanda Nunes en Valentina Shevchenko wordt eveneens verwacht tijdens International Fight Week.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »