breaking news

The Lion City ontvangt gevecht tussen Xiong Jing Nan en Angela Lee

September 9th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
The Lion City ontvangt gevecht tussen Xiong Jing Nan en Angela Lee
ONE Championship
0

Na een spectaculaire overwinning van Samara Santos tijdens ONE Championship: Beyond the Horizon, krijgt de Strawweight kampioen Xiong Jing Nan een grote uitdaging aangeboden. Ze zal op 9 november strijden tegen de huidige Atomweight kampioen Angela Lee tijdens ONE Championship: Heart of the Lion.

Powered by Aiki Budo.

ONE: Championship gooit de verschillende klasse’s al enige tijd op zijn kop. Zo zijn kampioen vs. kampioen gevechten geen nieuwe zaken meer. Jing Nan (13-1) maakte in december 2017 haar introductie met een snoei harde technische knock-out. Sinds dien heeft ze gewonnen van Tiffany Teo, Larua Barlin en Samara Santos Cunha. Ditmaal mag ze de huidige Atomweight kampioen Angela Lee verwelkomen in haar divisie. Een zeer grote uitdaging die haar mooie spotlights kunnen aanbieden.
Aan de andere kant komt de sterke Angela Lee (9-0) te staan. Lee heeft een zeer bekend gezicht binnen de organisatie en weet keer op keer het publiek te trakteren op spectaculaire gevechten. Met drie succesvolle verdedigingen krijgt ze de kans op een tweede titel. Ze verwacht deze dan ook toe te voegen aan haar collectie en ongeslagen te blijven.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »