breaking news

Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2 tijdens UFC 260

January 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2 tijdens UFC 260
UFC
0

Stipe Miocic verdedigt op 27 maart, tijdens UFC 260, zijn heavyweight titel tegen knock-out artiest Francis Ngannou, zo meldde PhilTheMMADude eerder al. Dana White bevestigde de boeking zojuist. Het is de tweede keer dat de vechters elkaar in de octagon ontmoeten. In 2018 wist Miocic met succes de heavyweight titel van Francis Ngannou af te houden.

Stipe Miocic in 2016, door Fabricio Werdum knock-out te slaan, de UFC heavyweight titel, die hij drie keer met succes wist te verdedigen. Na de ontmoeting met Ngannou verloor hij deze echter aan Daniel Cormier. Wat volgde was een trilogie aan gevechten met “DC”. In 2019 wist Miocic de heavyweight titel weer te veroveren en een jaar later met succes te verdedigen, waardoor er een einde kwam aan de trilogie.

Na zijn verloren gevecht met Miocic verloor Ngannou zijn tweede gevecht op rij, ditmaal van Derrick Lewis. Sindsdien is “The Predator” ongeslagen en wist hij al zijn tegenstanders binnen de eerste ronde via een (technical) knock-out te verslaan. Hiervoor kreeg hij drie “Performance of the Night” bonussen. Meest recent, in mei van het afgelopen jaar, wist hij de Surinamer Jairzinho Rozenstruik in 20 seconden knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »