breaking news

Sonny Gallmann vs. Tonny van Dijk tijdens Big Game Finest MMA evenement

November 28th, 2018 | by Redactie
Sonny Gallmann vs. Tonny van Dijk tijdens Big Game Finest MMA evenement
Big Game Finest MMA
0

Eerder werd al bekend dat de Nederlanders Duane van Helvoirt en Jarno Errens voor de Featherweight titel zouden gaan strijden bij de Big Game Finest MMA organisatie. Ook zal Hubert Geven voor de Lightweight titel vechten. Tot slot werd ook bekend dat Daan Duijs zijn opwachting zou maken tijdens dit evenement. Het evenement op 23 Maart 2019 in Bochum zal nog meer oranje kleuren dan dat het al was. SHC Middleweight Kampioen Sonny Gallmann zal het opnemen tegen Combat Brothers vechter Tonny van Dijk. Beide vechters treffen elkaar in de Middleweight divisie in het Ruhrcongress.

Sonny Gallmann (MMA 2-0) is een Nederlandse MMA vechter die zowel in zijn amateur als pro carrière nog ongeslagen is. Gallmann is een attractieve en aanvallende vechter zoals viel te zien in zijn partijen voor de SHC organisatie. Nadat hij in 2016 al zijn amateurpartij via KO won maakte Gallmann de overstap naar de profs. In 2017 debuteerde hij bij de SHC organisatie als professional tegen Billy Bakkers. Gallmann won het gevecht via Submission in de eerste ronde. In Oktober 2018 keerde Gallmann terug bij SHC om voor de vacante titel te vechten tegen Rasul Ismailov. Gallmann domineerde met stevige lowkicks de partij en wist Ismailov meerdere malen daarmee knockdown te schoppen. Uiteindelijk werd de partij gestopt en won Gallmann in zijn tweede pro partij de SHC Middleweight titel.

Tonny van Dijk (MMA 2-2) is een Nederlandse MMA vechter. De Combat Brothers vechter is een bekende naam in het Nederlandse MMA circuit. Ondanks dat gegeven vecht hij pas sinds 2017 op professioneel niveau. Van Dijk maakte zijn Pro-MMA debuut in 2017 tijdens het eerste MMA evenement van de WFL MMA organisatie. Tegenstander was Omar Farouq. Van Dijk won de partij via Triangle Choke Submission in de tweede ronde. Echter ging het vier maanden later mis in Tsjechië. Daar werd via TKO verloren van Tomas Viala. Vervolgens wist van Dijk de rug te rechten en pakte hij in in Maart van dit jaar een mooie Guillotine Choke Submission overwinning tegen de Tsjech Pavel Salcak. Van Dijk maakte vervolgens zijn debuut voor de Cage Warriors organisatie in Antwerpen tegen Tomek Langowski. Geen succesvol debuut voor van Dijk die via TKO in de tweede ronde te kort kwam.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.