breaking news

Hubert Geven vecht voor Big Game Finest MMA titel tegen Kampioen Alexander Vertko

November 1st, 2018 | by Marcel Dorff
Hubert Geven vecht voor Big Game Finest MMA titel tegen Kampioen Alexander Vertko
Big Game Finest MMA
0

Hubert Geven zal op 23 Maart 2019 zijn opwachting maken tijdens het Big Game Finest MMA evenement in Bochum, Duitsland. De man uit Apeldoorn zal vechten tijdens het Main Event om de Big Game Finest MMA Lightweight titel tegen Kampioen Alexander Vertko. Het evenement dat in het RuhrCongress plaats zal vinden kleurt sowieso al ”oranje”. Eerder werd het Co-Main Event al bekend voor de vacante Featherweight titel tussen Duane van Helvoirt en Jarno Errens. En werd ook de ongeslagen Daan Duijs aan de card toegevoegd.

Alexander Vertko (6-1) is een Russische vechter die sinds 2014 in het Pro circuit rondloopt. Na een goede start waar twee partijen werden gewonnen kreeg Vertko de kans bij de prestigieuze ACB organisatie. Dit ging mis voor de Rus. Echter heeft hij sindsdien een winstreak van vier gevechten neergezet en heeft hij zowel de Big Game Finest MMA titel als de Fair FC titel gewonnen. Onder meer Rene Runge en Islam Khapilaev werden verslagen. Vertko zal nu voor het eerst proberen zijn titel bij Big Game te verdedigen.

Hubert Geven (17-3) is een talentvolle Nederlandse vechter. Geven begon zijn Pro-MMA carrière in 2012. Na twee goede overwinningen in zijn eerste twee partijen, verloor Geven in zijn derde partij van Hamid Sultanbiev. Geven wisselde vervolgens goede met mindere prestaties af en wist onder meer Erdi Karatas via Rear Naked Choke Submission te finishen. Geven heeft inmiddels een winstreak van vijf partijen en wist de Clan Wars titel op zijn naam te schrijven door Maciej Gierszewski via Triangle Choke Submission in de eerste ronde te finishen. Geven won vervolgens in een spectaculair gevecht op indrukwekkende wijze zijn Cage Warriors debuut in Juni dit jaar. De Belg Donovan Desmae werd via TKO verslagen. Geven vocht vorige maand nog een partij tegen Boeda Zaalman. Deze partij wist Geven via Americana Submission in de eerste ronde te winnen.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.