breaking news

Sodiq Yusuff treft Arnold Allen op 10 april

February 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Sodiq Yusuff treft Arnold Allen op 10 april
UFC
0

Featherweights Sodiq Yusuff en Arnold Allen gaan het op 10 april, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. Beide vechters zijn nog ongeslagen in de UFC.

Sodiq Yusuff maakte in 2018, nadat hij Mike Davis bij de Dana White’s Contender Series versloeg, zijn debuut bij de UFC. Tijdens zijn promotionele debuut nam Yusuff het op tegen Suman Mokhtarian, die hij via een TKO wist te verslaan. Hiervoor kreeg hij een ‘Performance of the Night’ bonus uitbetaald. Vervolgens vocht hij nog drie keer, waarvan hij er twee via een unanimous decision wist te winnen en één via een TKO. In zijn meest recente gevecht tegen Andre Fili kwam Yusuff na drie rondes als winnaar uit de strijd. Een gepland gevecht tegen Edson Barboza ging wegens onbekende redenen niet door.

Arnold Allen won in 2014 de Made4TheCage lightweight titel, waarna hij de overstap naar de UFC maakte. In 2015 maakte de Brit zijn debuut bij de UFC. Allen nam het op tegen Alan Omer, die hij met ‘guillotine choke’ wist te verslaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus kreeg uitbetaald. Vervolgens stapte “Almighty” nog zes keer de octagon in, hiervan eindigden er vijf gevechten in een decision winst en wist hij Mads Burnell via een ‘front choke’ te verslaan. Ook hier kreeg Allen een ‘Performance of the Night’ bonus voor. In november stond er nog een gevecht tegen Jeremy Stephens op het programma, maar omdat Stephens geblesseerd raakte ging dit niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »