breaking news

SHC XIII opnieuw aangevuld met drie gevechten 

August 19th, 2017 | by Stefan Van Erp
SHC XIII opnieuw aangevuld met drie gevechten 
SHC
0

Strength & Honour Championship XIII heeft opnieuw drie gevechten toegevoegd aan de kaart voor 7 oktober aanstaande. Het grootste MMA evenement van de Benelux heeft bekend gemaakt dat Vincent Dijckmans het op gaat nemen tegen Niels Noordegraaf, Rasul Ismailov het opneemt tegen Kevin Achten en Dave Vermeer het gevecht aangaat met James Vergeynst. 

Dave Vermeer vecht al een tijdje zijn partijen. Zo stond hij in 2012 ook op SHC en verloor hij tegen El Kadi via een KO in de eerste ronde. Vermeer, die traint bij Team Topfighter staat bekend om zijn agressieve vechtstijl. Hij gaat er altijd met volle commitment in wat met grote regelmaat zorgt voor attractieve partijen. Zijn tegenstander James Vergeynst is een kickbokser van origine. Zo vocht hij op een aantal kickboks gala’s. Voor Vergeynst wordt het zijn eerste partij op SHC.

Vincent Dijckmans vocht de laatste twee edities van SHC mee. In 2015 wist hij de overwinning binnen te slepen via een Decision. Vorig jaar ging het echter mis voor hem en verloor hij via TKO in de tweede ronde van Sonny Galman. Dijckmans traint bij Team Topfighter en er is hem alles aan gelegen om op het gala van zijn gym weer in de positieve cijfers te komen. Zijn tegenstander Niels Noordegraaf traint bij Fight and Power Academy. Hij vocht onder anderen op North vd the Rest en Rings Gala. Voor Noordegraaf wordt het zijn eerste partij op SHC.

Rasul Ismailov liet volgend jaar op SHC zien dat hij goed om kan gaan met benarde situaties. In zijn gevecht met Patrice Wagemans werd hij op een knockdown getrakteerd maar wist op de grond via een harde upkick het tij te keren. Ismailov won de partij uiteindelijk via een schitterende Kimura in de eerste ronde. Zijn tegenstander Kevin Achten is een pupil van voormalig UFC vechter Hans Stringer. Achten won in 2014 een Grappling toernooi en maakt zijn debuut op SHC.

Tevens maakte promoter Benny Rogmans bekend dat de tegenstander van Gerardo Fanny op korte termijn bekend wordt gemaakt. Houd MMA DNA in de gaten voor updates van SHC XIII.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »