breaking news

Sean Woodson vs. Collin Anglin toegevoegd aan UFC evenement op 13 november

September 1st, 2021 | by Marcel Dorff
Sean Woodson vs. Collin Anglin toegevoegd aan UFC evenement op 13 november
UFC
0

Op 13 november staan twee talentvolle Featherweight vechters tegenover elkaar in de Octagon. Sean Woodson keert na een succesvolle recente partij terug in de Octagon tegen Collin Anglin. Anglin gaat op zoek naar zijn eerste overwinning in de UFC. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX in Las Vegas. MMA Junkie meldde de partij.

Sean Woodson (MMA 8-1/UFC 2-1) maakte in 2016 zijn Pro-MMA debuut bij de RFA organisatie. Woodson won zijn debuut via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Woodson zou vervolgens bij Shamrock FC tekenen. Daar groeide hij uit tot een van de betere vechters met vier overwinningen in evenveel partijen. In Juli 2019 deed er zich een onverwachte kans voor. De UFC had geen tegenstander voor Terrance McKinney tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Woodson accepteerde het gevecht met een voorbereiding van slechts vijf dagen. McKinney was met zijn worstelen sterker. Echter wist Woodson uit het niets met een Flying Knee de partij via KO te beslissen. UFC president Dana White beloonde Woodson met een UFC contract. Woodson maakte vervolgens in Oktober 2019 zijn UFC debuut in Boston tegen Kyle Bochniak. Woodson won de partij via Unanimous Decision. Woodson zou vervolgens in Juni 2020 vechten tegen Kyle Nelson. Echter werd Nelson in verband met visumproblemen vervangen door Julian Erosa. Woodson vocht sterk maar kon niet voorkomen dat Erosa in de derde ronde de partij via een Brabo Chokse Submission won. Voor Woodson was het zijn eerste verlies van zijn Pro-MMA carrière. Woodson werd vervolgens in November 2020 gekoppeld aan Jonathan Pearce. Echter moest Woodson zich geblesseerd terug trekken. Woodson zou wel vechten in Juni 2021 tegen Youssef Zalal. Woodson won de partij via Split Decision.

Embed from Getty Images

Collin Anglin (MMA 8-2/UFC 0-1) startte zijn MMA carrière in 2017. Na een 4-1 record te hebben opgebouwd in de regionale scene tekende hij in 2019 bij de LFA organisatie. Tijdens zijn debuut (en later bleek enige partij) wist Anglin te winnen van Morgan Sickinger via KO binnen 15 seconden. Anglin keerde terug bij de WXC organisatie waar hij twee partijen voortijdig wist te winnen. Dit leverde hem een kans op een UFC contract te verdienen tijdens het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Tegenstander was Muhammadjon Naimov. In een zeer attractieve partij won Anglin via Unanimous Decision. Anglin verdiende hiermee zijn UFC contract. Anglin zou vervolgens in Februari 2021 op short notice vechten tegen Seung Woo Choi. Echter moest Anglin zich om onbekende redenen terugtrekken. Hierdoor maakte hij zijn debuut pas in Juli 2021 tegen Melsik Baghdasaryan. Anglin kwam te kort en verloor via TKO in de tweede ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »