breaking news

Sarah Frota Lima en David Branch beiden geschorst!

September 18th, 2019 | by Marcel Dorff
Sarah Frota Lima en David Branch beiden geschorst!
UFC
0

USADA heeft woensdag 18 september bekend gemaakt dat niet alleen de Braziliaanse Sarah Frota, maar ook de Amerikaan David Branch geschorst is. Beide zijn positief getest op verboden middelen en zullen de komende twee jaar niet in actie komen. 

Ondanks dat Frota de verboden middelen heeft gebruikt, verloor ze toch haar laatste twee wedstrijden. De laatste keer stond ze tegenover Gillian Robertson tijdens UFC 240 in Edmonton, de Braziliaanse verloor toen op TKO. In het urinemonster van die avond hebben ze meerdere stanozolol metabolieten (oftewel anabolen) gevonden. USADA heeft Frota een standaard sanctie van een twee-jarige schorsing opgelegd. Deze is ingegaan vanaf haar laatste wedstrijd op 27 juli 2019.

Ook Branch heeft zijn laatste twee gevechten niet weten te winnen. Het laatste gevecht vond plaatst op 30 maart 2019 tijdens UFC on ESPN 2. David verloor door submission in de eerste ronde van Jack Hermansson. De Amerikaan is positief getest op ipamoreline, een groeihormoon. USADA heeft ook Branch een standaard sanctie van een twee-jarige schorsing opgelegd. Deze is ingegaan toen hij voorlopig geschorst werd op 27 juli 2019.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »