breaking news

Ryan Bader en Phil Davis geinteresseerd in rematch

March 21st, 2017 | by Stefan Van Erp

De inkt van het contract van Ryan Bader is nog maar nauwelijks opgedroogd en hij heeft al een gevecht voor ogen. Op Twitter stuurde Bader direct een bericht naar Bellator Light Heavyweight kampioen Phil Davis. Deze liet op zijn beurt weten hier wel voor in te zijn

Ryan Bader en Phill Davis vochten al eens eerder tegen elkaar. Tijdens UFC on FOX 14 in januari van 2015 vochten beide heren een spannend gevecht. Bader trok uiteindelijk aan het langste eind via een Split Decision maar deze had net zo goed de kant van Davis op kunnen vallen. Sinds er geluiden gingen dat Bader naar Bellator over zou stappen gingen er geruchten rond over een eventuele rematch.

Beide heren zouden graag deel uitmaken van Bellator 180 in de Madison Square Garden in New York. Dit is de tweede pay per view in de geschiedenis van Bellator MMA. Eerder werd bekend dat Chael Sonnen en Wanderlei Silva gaan vechten tijdens het Main Event. Ook het Co-Main event is bekend. Dit zal gaan tussen Fedor Emalianenko en Matt Mitrione.

Bellator heeft nog niet gereageerd op de wens van Davis en Bader.

https://twitter.com/PhilMrWonderful/status/843969096794361858

Volg MMA DNA voor al je MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »