breaking news

Rico Verhoeven, Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez in 4-mans toernooi

January 20th, 2021 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven, Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez in 4-mans toernooi
GLORY
0

Rico Verhoeven heeft niet 1, maar waarschijnlijk 2 potentiële tegenstanders op 30 januari aanstaande tijdens GLORY 77. Hij gaat deelnemen aan een 4-mans toernooi waar hij het in de halve finale opneemt tegen Hesdy Gerges. In de andere halve finale vechten Tarik Khbabez en Levi Rigters tegen elkaar. Dit wist de Telegraaf te melden. GLORY moest op het laatste moment op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Rico Verhoeven nadat Jamal Ben Saddik zich met een rugblessure afmeldde.

Het 4-mans toernooi zal niet voor de titel zijn. Wel heeft GLORY de Heavyweight Tournament World Champion in het leven geroepen voor de winnaar. Zowel de halve finale als de finale zullen op 1 avond plaatsvinden. Voor Tarik Khbabez wordt het zijn debuut voor GLORY. Hij zou in eerste instantie vechten tegen Antonio Plazibat. Deze moest echter geblesseerd afmelden. Levi Rigters won onlangs tijdens GLORY 76 een 4-mans toernooi waarin hij tweemaal via een KO won tegen respectievelijk Marciano Bhagwandass en Nordine Mahieddine.

Hesdy Gerges aast al langer op een partij met Rico Verhoeven. Tijdens de persconferentie na GLORY Collision 2 in Arnhem zorgde Gerges voor commotie door Verhoeven in het openbaar uit te dagen. Wij spraken hem na dit evenement over deze actie. Hij legde toen de reden uit waarom hij dit deed.

Gerges heeft nu zijn gewenste gevecht. Ook Rico was vanmorgen al duidelijk over een partij met Gerges. Hij vertelde ons dat hij een rekening te vereffenen heeft met hem.

Ondanks dat het niet meer om de wereldtitel gaat, heeft GLORY een hele mooie oplossing gevonden voor het gat dat Jamal Ben Saddik achterliet.

Volg MMA DNA voor al het laatste kickboks nieuws!

Comments are closed.

Translate »