breaking news

Rico Verhoeven wil rekening met Hesdy Gerges vereffenen

January 20th, 2021 | by Stefan Van Erp
Rico Verhoeven wil rekening met Hesdy Gerges vereffenen
GLORY
0

Nadat MMA DNA gisterenavond als eerste bekend maakte dat het titelgevecht van GLORY 77 tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven is afgelast, is de promotie hard op zoek naar een nieuwe tegenstander. Het gevecht waar iedereen naar uitkeek is afgelast door een rugblessure van Ben Saddik. In hun zoektocht naar een nieuwe tegenstander circuleren er namen als Tarik Khababez, Levi Rigters, Benjamin Adegbuyi en Hesdy Gerges rond. Als het aan de kampioen zelf ligt wordt laatstgenoemde zijn tegenstander. Wij spraken de manager van Verhoeven en vroegen om een quote. Die kregen we. 

Rico zegt het volgende over de afmelding van Ben Saddik en zijn potentiële volgende tegenstander: “Ik baal enorm van het nieuws. 3 maanden training en dan last minute dit. Hesdy Gerges heeft me weer bijdehand aangesproken op Social media en ik heb nog een rekening met hem te vereffenen in de ring nav de eerdere confrontatie met hem bij de persconferentie na Badr. Er moet een nieuwe tegenstander komen voor volgende week Zaterdag. Ik wil Hesdy nu als tegenstander.”

De nieuwe tegenstander van Verhoeven krijgt 10 dagen de tijd om zich voor te bereiden op het gevecht omdat het op 30 januari gepland staat. Wij hebben Gerges om een reactie gevraagd maar nog niet kunnen bereiken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Comments are closed.

Translate »