breaking news

Rematch tussen Mowles en Yanez is het Main Event van LFA 73 in Dallas

June 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Rematch tussen Mowles en Yanez is het Main Event van LFA 73 in Dallas
LFA
0

De LFA organisatie zal wederom in “The Bomb Factory” te Dallas, Texas een evenement gaan organiseren. Op 2 Augustus 2019 staat er tijdens het Main Event van LFA 73 een rematch op het programma tussen Levi Mowles en Adrian Yanez in de Bantamweight divisie. Eveneens maakte de organisatie ook bekend dat Hailey Cowan zal vechten. Zij neemt het op in de Flyweight divisie tegen Lisa Mauldin. Andere gevechten worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Mowles en Yanez gaan dus voor de tweede maal tegen elkaar vechten. Beide mannen vochten in 2014 al eens tegen elkaar voor de Legacy Fighting organisatie. Destijds wist Mowles (voor wie het zijn Pro debuut was) te winnen via Unanimous Decision tegen Yanez (voor wie het zijn tweede Pro MMA gevecht was. Mowles heeft een 3-2 record bij de LFA organisatie, Yanez kan een 2-2 record bij de organisatie overleggen. Beide mannen verloren van de huidige kampioen Miles Johns.

Hailey Cowan maakte haar Pro-MMA debuut in 2018 en vocht al haar Pro gevechten voor LFA. Na een ongelukkig debuut wist ze vervolgens driemaal achter elkaar te winnen. Cowan ging nog nooit naar de scorecards en heeft een finishratio van 100%. Lisa Mauldin heeft net als Cowan een 3-1 record. Mauldin maakte haar debuut voor LFA vorige maand. Mauldin versloeg Kaytlin Neil via Split Decision.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »