breaking news

Rasul Ismailov & Sonny Gallmann vechten voor de vacante SHC Middleweight titel

March 29th, 2018 | by Marcel Dorff
Rasul Ismailov & Sonny Gallmann vechten voor de vacante SHC Middleweight titel
SHC
0

De Strength & Honour Championship organisatie van Benny Rogmans heeft een vierde titelgevecht bekend gemaakt voor SHC XIV op 6 Oktober 2018 op het Sportpark Brasel in Dessel, België. Team Topfighter vechter Rasul Ismailov zal het opnemen Amici MMA vechter Sonny Gallmann voor de vacante Middleweight titel.

Ismailov is een van de vaste namen op de SHC evenementen. Ismailov versloeg tijdens de laatste twee SHC evenementen zowel Patrice Wagemans als Kevin Achten voortijdig. Dit waren beide amateurpartijen. Ditmaal zal Ismailov een Pro partij vechten. Gallmann vocht eveneens tijdens dezelfde evenementen als Ismailov. Gallmann won in 2016 zijn amateurpartij voor de SHC organisatie tegen Vincent Dijckmans, en maakte vorig jaar zijn Pro debuut voor de organisatie tegen Billy Bakkers. Deze partij besliste Gallmann al in de eerste ronde via Submission.

Buiten deze partij staan er nog drie titelgevechten op het programma. De rematch tussen SHC Featherweight Kampioen Jarno Errens en Hyram Rodriguez is een partij waar naar uit wordt gekeken. Eveneens zal de ongeslagen Gerardo Fanny zijn Bantamweight titel op het spel zetten tegen de Portugees Lucas Alexander. En ook SHC Welterweight Kampioen Dhimitri Herri komt in actie. Hij neemt het op tegen Tomek Longowski.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »