breaking news

SHC kondigt drie titelgevechten aan voor SHC XIV in Oktober 2018

March 28th, 2018 | by Redactie
SHC kondigt drie titelgevechten aan voor SHC XIV in Oktober 2018
SHC
0

De SHC organisatie van Benny Rogmans heeft drie titelgevechten officieel bekend gemaakt voor 6 Oktober 2018 in het Sportpark Brasel te Dessel, België. SHC bevestigde de rematch tussen Featherweight Kampioen Jarno Errens en Hyram Rodriguez. Deze partij maakten wij eerder al bekend. Eveneens zal Bantamweight Kampioen Gerardo Fanny zijn titel verdedigen tegen de Portugees Lucas Alexander. En tot slot zal ook Welterweight Kampioen Dhimitri Herri zijn opwachting maken, hij neemt het op tegen Tomek Longowski. 

Jarno Errens vs. Hyram Rodriguez

Het gevecht tussen Jarno Errens en Hyram Rodriguez was een van de meest besproken partijen van afgelopen jaar. Errens pakte de overwinning na 15 minuten via Decision. Voor meer informatie over beide vechters, het gevecht zelf en de interviews na afloop : Klik hier.

Gerardo Fanny vs. Lucas Alexander

Gerardo Fanny is de huidige SHC Bantamweight kampioen. In 2016 wist hij de titel te bemachtigen door via een indrukwekkende Unanimous Decision te winnen van Thiago Aguiar dos Santos. Tevens wist Fanny de WFCA -60kg titel te pakken door te winnen van Maikel Jongen via een Submission. Fanny vocht ook voor de Chinese promotie Kunlun waar hij slechts 2 minuten nodig had om zijn tegenstander Jinbou Zou te verslaan via een Submission. Fanny zou vorig jaar al tegen Lucas Alexander zijn titel verdedigen, maar Alexander raakte geblesseerd. Hierdoor werd Nursu Mamedov op short notice ingepland. Mammedov haalde echter ”championship weight” niet waardoor het een non-titlefight werd. Fanny won in de eerste ronde via KO. Nu zal alsnog Lucas Alexander de tegenstander zijn voor Fanny in Oktober.

Bekijk de partij tegen Mamedov en het interview na afloop hieronder. 

Dhimitri Herri vs. Tomek Longowski

Dhimitri Herri won in 2016 zijn Amateur partij voor de SHC organisatie in de tweede ronde via KO. Vorig jaar vocht hij tijdens zijn eerste Pro gevecht voor de SHC Welterweight titel tegen Arne Boekee. Herri vocht sterk en won uiteindelijk nadat Boekee niet meer verder kon in verband met een blessure aan zijn been. Herri verloor echter recent zijn partij bij de Staredown organisatie en zal gebrand zijn op revanche. Hij neemt het op tegen Tomek Longowski. Longowski kwam tweemaal eerder uit voor de SHC organisatie. Beide amateurpartijen. Longowski won een gevecht, en verloor de andere partij. Longowski zal nu zijn Pro debuut maken tegen Herri.

Bekijk hieronder de partij van Herri tegen Boekee + interview na afloop. 

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland. 

 

Tweet 20

Comments are closed.