breaking news

Paul ‘Semtex’ Daley daagt Manhoef uit voor gevecht in Amsterdam Arena

May 3rd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Paul ‘Semtex’ Daley daagt Manhoef uit voor gevecht in Amsterdam Arena
Bellator MMA
0

De oud Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter Paul Daley wil heel graag vechten tegen Melvin Manhoef tijdens een Bellator MMA evenement in de Amsterdam Arena. Daley hoorde van de contractverlening van Manhoef en maakte zijn call-out via social media.

De 35-jarige Paul Daley is een actieve wedstrijdvechter met een professioneel record van 40–15–2. In zijn lange loopbaan bij organisaties als de UFC, Strikeforce, EliteXC, Cage Rage en BAMMA heeft hij nooit het pad van Melvin Manhoef gekruist. Hij deelde ons bericht en maakte een call-out:

Scott Coker heeft al meerdere keren laten weten geïnteresseerd te zijn in een Nederlands evenement. Als we zijn woorden mogen geloven gaat dit in 2018 nog gerealiseerd worden. Het is nog te vroeg om te zeggen wie er tijdens het evenement in actie zullen komen, maar met MMA en kickboks sterren zoals Gegard Mousasi, Melvin Manhoef, Costello van Steenis, Denise Kielholtz en Jorina Baars zal het aan Nederlandse vuurkracht niet ontbreken!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »