breaking news

Melvin Manhoef tekent multi-fight contract bij Bellator MMA

May 2nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Melvin Manhoef tekent multi-fight contract bij Bellator MMA
Bellator MMA
0

De tweevoudige titeluitdager Melvin Manhoef heeft een nieuw contract getekend bij de Amerikaanse Bellator MMA. Hij sloot zijn kickbokscarrière in 2017 af, maar hangt zijn MMA handschoenen voorlopig nog niet aan de wilgen. Manhoef heeft zes keer eerder voor Bellator MMA gevochten, daarvoor was hij actief bij organisaties als ONE: Championship, KSW, Dream, Strikeforce, Cage Rage en K-1.

De 41-jarige Manhoef draait al ruim twintig jaar mee in het professionele wedstrijdcircuit. Zijn kickboks en MMA partijen komen gezamelijk uit op bijna honderd verschillende gevechten. Sinds zijn debuut bij Bellator MMA in september 2014 heeft hij een record behaald van twee om drie en één onbeslist. Zijn titelgevechten tegen Rafael Carvalho werden beide niet gewonnen.

Manhoef behoord tot een van de spectaculairste vechters. Zijn vechtstijl en technieken zorgen keer op keer voor zeer mooie gevechten. Naast het vechten werkt hij aan zijn vechtsportpromotie WFL – World Fighting League. Hier geeft hij atleten als Fred Sikking, Dion Staring, Pieter Buist en Andy Souwer een podium in het Topsportcentrum van Almere.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.