breaking news

ONE Championship viert honderdste show in Tokyo

June 30th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE Championship viert honderdste show in Tokyo
ONE Championship
0

De Aziatische promotie keert op 13 oktober terug naar Japan voor het honderdste evenement. Het evenement kent de naam ONE: Century en krijgt een zogenoemde ‘Mega kaart’. Zo staan er meerdere titelgevechten, Grand Prix finales en super fights ingeroosterd.

Powered by Aiki Budo.

De volgende titelgevechten zullen plaatsvinden tijdens ONE: Century:

ONE Atomweight World Championship:
Angela Lee vs. Xiong Jingnan

Op 31 maart 2019 shockeerde Jingnan de wereld met een zeer spectaculaire technische knock-out overwinning van Angela Lee. Jingnan slaagde erin wat niemand eerder deed. Omdat Lee drie succesvolle titelverdedigingen heeft krijgt ze een directe rematch.

ONE Light Heavyweight World Championship:
Aung La NSang vs. Brandon Vera

la NSang is misschien wel de populairste vechter binnen de organisatie. De 34-jarige kampioen draagt de Middleweight titel en Light Heavyweight titel en gaat de strijd aan tegen de Filipijnse oud UFC vechter Brendon Vera. Beide mannen hebben een actieve overwinningsreeks en zullen alles geven voor de winst.

ONE Bantamweight World Championship:
Bibiano Fernandes vs. Kevin Bellingon

Wie Fernandes zegt, zegt Bellingon en wie Bellingon zegt, zegt Fernandes. Voor de derde keer zullen beide mannen het canvas delen en uitmaken wie de sterkste is. De eerste keer won Belingon met een split decision en de tweede keer won Fernandes na illegale elleboog technieken van Bellingon. Dit is de rematch waar ONE fans op wachten!

Ook kunnen fans de ONE Featherweight World Grand Prix finale, de ONE Lightweight en Flyweight World Grand Prix finale en vier Shooto Champion vs. Pancrase Champion partijen verwachten. Chatri Sityodtong verwacht de line-up snel bekend te maken!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »