breaking news

ONE Championship: Masters of Destiny pakt groots uit met namen als Lee, Ting en Petrosyan

June 7th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE Championship: Masters of Destiny pakt groots uit met namen als Lee, Ting en Petrosyan
ONE Championship
0

Kuala Lumpur is het podium voor ONE Championship 97. Het evenement gaat onder de naam Masters of Destiny en kent een line-up met namen als Giorgio Petrosyan, Angela Lee, Jomary Torres en Dae Sung Park. Fans zullen op 12 juli 2019 naar de Axiata Arena afrijzen om het spektakel live te zien.

Powered by Aiki Budo.

Fans zullen uitkijken naar de partij tussen Angela Lee en Michelle Nicolini. De 22-jarige Lee Verloor afgelopen maart haar aller eerste professionele partij ooit. Xiong Jingnan was te sterk en pakte haar titel af in de vijfde ronde. Het gevecht zal plaatsvinden in de women’s strawweight klasse. Dit is voor het eerst sinds drie jaar dat Lee niet voor het goud vecht.

Tijdens het main event vechten Giorgio Petrosyan en Petchmorakot Petchyindee Academy tegen elkaar voor de ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix kwartfinale. Het is gebruikelijk dat vechters uitkomen onder de naam van hun vechtsportschool.

De kaart:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »