breaking news

ONE Century maakt line-up bekend!

August 25th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE Century maakt line-up bekend!
ONE Championship
0

Op 13 oktober pakt het Aziatische ONE Championship groots uit! Het honderdste evenement krijgt twee delen en breekt met namen als Angela Lee, Demetrious Johnson, Danny Kingad, Eddie Alvarez, Aung La N Sang en Brandon Vera los in Tokyo, Japan.

ONE Century part 1:

ONE Century part 2:

Naast de topgevechten van atleten als Johnson en Lee kent het spektakel ook een Shooto vs. Pancrase gedeelte. Deze twee MMA organisaties zijn razend populaire en kennen zeer grote evenementen met eigen kampioenen. Om te kijken wie er bij de absolute top behoort, staan er vier Shooto vs. Pancrase gevechten op de prelims van part 2:

SHOOTO:                                      PANCRASE:
Shoko Sato (33-16-3-1)     vs.              Rafael Silva (31-6)
Koshi Matsumoto (20-8-2)     vs.        Takasuke Kume (22-6-3)
Hernani Perpetuo (20-7)       vs.           Hiroyuki Tetsuka (7-3)
Yosuke Saruta (19-9-3)          vs.           Daichi Kitakata (20-8)

 

Daarnaast hebben we het over enkele gevechten die staan ingeroosterd op Century:

ONE Atomweight World Championship:
Angela Lee vs. Xiong Jingnan

Op 31 maart 2019 shockeerde Jingnan de wereld met een zeer spectaculaire technische knock-out overwinning van Angela Lee. Jingnan slaagde erin wat niemand eerder deed. Omdat Lee drie succesvolle titelverdedigingen heeft krijgt ze een directe rematch.

ONE Light Heavyweight World Championship:
Aung La NSang vs. Brandon Vera

La NSang is misschien wel de populairste vechter binnen de organisatie. De 34-jarige kampioen draagt de Middleweight titel en Light Heavyweight titel en gaat de strijd aan tegen de Filipijnse oud UFC vechter Brendon Vera. Beide mannen hebben een actieve overwinningsreeks en zullen alles geven voor de winst.

ONE Bantamweight World Championship:
Bibiano Fernandes vs. Kevin Bellingon

Wie Fernandes zegt, zegt Bellingon en wie Bellingon zegt, zegt Fernandes. Voor de derde keer zullen beide mannen het canvas delen en uitmaken wie de sterkste is. De eerste keer won Belingon met een split decision en de tweede keer won Fernandes na illegale elleboog technieken van Bellingon. Dit is de rematch waar ONE fans op wachten!

ONE Grand Prix finales:
Demetrious Johnson vs. Danny Kingad
Eddie Alvarez vs. Saygid Arslanaliev

Beide evenementen zijn live en gratis te bekijken op het Youtube kanaal van de organisatie. Terwijl er veel Nederlanders vechten voor de organisatie, ontbreken deze helaas op Century.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »