breaking news

Omari Akhmedov treft Tom Breese op 16 januari

December 7th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Omari Akhmedov treft Tom Breese op 16 januari
UFC
0

Omari Akhmedov en Tom Breese gaan het in een middleweight gevecht, op 16 januari, tegen elkaar opnemen, zo maakte de UFC bekend. Het gevecht zal plaatsvinden op Fight Island en is onderdeel van UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar.

Omari Akhmedov is een ware decision machine, de Rus betrad de afgelopen vier jaar zeven keer de octagon. Al die gevechten eindigden in een decision. Hiervan wist “Wolverine” er vijf te winnen, één eindigde in een draw. In augustus verloor Akhmedov van de voormalig middleweight kampioen Chris Weidman. Hij zou daarna nog een keer in dit kalenderjaar vechten, maar hij moest zijn gevecht tegen Marvin Vettori, op 12 december, afzeggen.

Tom Breese maakte in februari, na een afwezigheid van bijna twee jaar, zijn terugkeer in de UFC. Het werd een terugkeer waar hij niet op gehoopt had, in de eerste ronde wist Brendan Allen hem via een TKO te verslaan. Vervolgens nam de Engelsman het, in oktober, op tegen de debuterende KB Bhullar. Ditmaal kwam Breese wel als overwinnaar uit de strijd, hij versloeg Bhullar via een TKO en wist zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »