breaking news

Nieuwe namen voor RIZIN FF 10

March 8th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Nieuwe namen voor RIZIN FF 10
Rizin FF
0

De UFC en WEC-veteraan Diego ‘The Gun’ Nunes zal zijn RIZIN-debuut tegen de Japanse favoriet Yusuke Yachi maken tijdens Rizin Fighting Federation 10 in de Marine Messe Fukuoka van Japan. Daarnaast is er ook een Heavyweight gevecht tussen de Koratische Ante Delija en de Braziliaanse Ricardo Prasel toegevoegd aan de line-up.

De Braziliaanse Nunes (22-7) is misschien al een tijdje van de radar voor de gemiddelde MMA-fan, maar hij heeft na zijn ontslag bij de UFC en Bellator MMA actief gevochten voor de promotie Superior Challenge. Hier wist hij vier partijen voor de bel te beëindigen. Zo won hij enkele maanden geleden van Corneliu Rotaru Lascar met een Guillotine Choke.

De Japanse Yusuke Yachi (19-6) vecht al sinds het begin van de promotie voor Rizin FF. Hij wist hier te winnen van grote namen als Daron Cruickshank en Takanori Gomi. Voor zijn loopbaan bij Rizin was Yachi actief bij Pancrase, Shooto en Vale Tudo Japan.

Daarnaast is het Heavyweight gevecht tussen Ante Delija (14-3) en Ricardo Prasel (9-0) toegevoegd aan het rooster. Delija is bekend van M-1 Global waar hij zijn laatste partij in 2015 verloor van Marcin Tybura. Sinds dien heeft hij niet meer gevochten. En Prasel is op weg om zijn ongeslagen overwinningsreeks voort te zetten naar een tien.

Volg www.mmadna.nl voor al het MMA en kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »