breaking news

Nicco Montaño en Karol Rosa treffen elkaar op 6 februari

October 16th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Nicco Montaño en Karol Rosa treffen elkaar op 6 februari
UFC
0

Nicco Montaño en Karol Rosa gaan het op 6 februari tijdens UFC evenement tegen elkaar opnemen, zo meldt Raphael Marinho. Waar het evenement zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Nicco Montaño is de voormalig UFC flyweight kampioene. Ze wist in 2017 The Ultimate Fighter 26 te winnen, en de vacante UFC flyweight titel te veroveren door Roxanne Modafferi te verslaan. Die titel werd haar later afgepakt. In 2019 vocht ze voor het laatst tegen Julianna Peña, dit gevecht verloor ze via een unanimous decision. Vervolgens werd Montaño voor meerdere gevechten geboekt, maar die gingen om verschillende redenen niet door. Meest recent ging een gevecht met Julia Avila niet door, omdat Montaño zich terugtrok.

Karol Rosa is in haar twee UFC-gevechten nog ongeslagen bij de organisatie. Zo wist ze Lara Procópio en Vanessa Melo via een decision te verslaan. Tussen de twee gevechten stond een ontmoeting met eveneens Julia Avila op de planning. Het gevecht stond viermaal geboekt, maar kon door verschillende redenen niet doorgaan. Rosa zou het in september nog opnemen tegen Sijara Eubanks, maar omdat ze naar het ziekenhuis moest, door een lastige weight cut, ging dit niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »