breaking news

Nastyukhin geblesseerd, Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix

July 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Nastyukhin geblesseerd, Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix
ONE Championship
0

Eduard “Landslide” Folayang en Eddie “The Underground King” Alvarez zijn toegevoegd aan het ONE Lightweight World Grand Prix toernooi. Oorspronkelijk zouden Timofey Nastyukhin en Honorio “The Rock” Banario op deze plaats vechten, maar een knieblessure zorgt ervoor dat Nastyukhin niet in staat is om te vechten.

Nu vechten Folayang en Alvarez op vrijdag 2 augustus in Manila, de Filipijnen. De winnaar van deze partij krijgt een finaleplaats tegenover Saygid “Dagi” Guseyn Arslanaliev tijdens ONE: Century op zondag 13 oktober.

Bonario blijft op de kaart staan. Hij is nu ingeroosterd tegenover “Crazy Dog” Dae Sung Park.

ONE: Dawn of Heroes kent een goed gevulde kaart met het ONE Flyweight World Grand Prix gevecht tussen Demetrious “Mighty Mouse” Johnson en Tatsumitsu “The Sweeper” Wasda. Ook vechten Danny “The King” Kingad en Reece “Lightning” McLaren op de kaart.

Daarnaast bestaat de hoofdact uit twee titelgevechten. Zo vechten Rodtang “The Iron Man” Jitmuangnon en Jonathan “The General” Haggerty voor de ONE Flyweight Muay Thai World Championship titel en verawcht de ONE Featherweight kampioen Martin “The Situ-Asian” Nguyen zijn titel te verdedigen tegen Koyomi “Moushigo” Matsushima.

Eddie Alvarez maakte zijn debuut tijdens ONE: A New Era en verloor met knock-out:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »