breaking news

Martin Nguyen en Koyomi Matsushima vechten voor de titel tijdens Dawn Of Heroes

July 3rd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Martin Nguyen en Koyomi Matsushima vechten voor de titel tijdens Dawn Of Heroes
ONE Championship
0

Op vrijdag 2 augustus keert ONE Championship terug naar Manilla voor het spectaculaire ONE Dawn Of Heroes. De ONE Featherweight wereldkampioen Martin ‘The Situ-Asian’ Nguyen gaat knokken tegen de top conender Koyomi Matsushima. Dit titelgevecht heeft een plaats gekregen op het main event van de avond.

De 30-jarige Nguyen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest productieve Aziatische vechter. Hij won acht van zijn laatste tien partijen en begon in 2015 aan een ongekende overwinningsreeks van zes gevechten. Onderweg veroverde hij zowel de ONE Featherweight als de ONE Lightweight wereldtitel. Hij mag zich dan ook een dubbele kampioen noemen.

Echter gooide een blessure roet in het eten en moest hij hierdoor zijn Lightweight titel in 2018 inleveren. Nadat de Viatnamees-Australische vechter terugkeerde in de actie knalde hij terug met een sensationele comeback tegen de gevaarlijke veteraan Narantungalag Jadambaa.

Aan de andere kant van het canvas komst de 26-jarige Matsushima te staan. Deze vechter is afkomstig uit Kanagawa van de Japanse regio Kanto. Matsushima is een solide vechter en is voornamleijk bekend bij de lokale Japanse vechtsportpromoties Pancrase en Shooto.

Hij maakte afgelopen september zijn ONE Championship debuut met een verbluffende eerste ronde knock-out overwinning over de voormalige ONE kampioen Marat Gafurov. Tijdens zijn meest recente prestatie domineerde hij de top Koreaanse Featherweight Kwon Won Il.

Nu heeft Matsushima een kans verdiend om Nguyen uit te dagen voor een ONE Featherweight titelgevecht.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »