breaking news

Middleweight gevecht tussen Julian Marquez en Jordan Wright op 16 oktober

August 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Julian Marquez en Jordan Wright op 16 oktober
UFC
0

Een middleweight gevecht is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 16 oktober zal plaatsvinden. Julian Marquez en Jordan Wright zullen het dan tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Julian Marquez kent een geweldige rentree in de UFC. “The Cuban Missile Crisis” nam het in 2018 op tegen Alessio Di Chirico en liep in dat gevecht een blessure op. Het duurde zo’n tweeënhalfjaar voordat Marquez weer vocht. In februari, tijdens UFC 258, maakte hij zijn terugkeer. Hij leek zijn rentree te verliezen, maar in de laatste minuut van zijn gevecht wist hij Maki Pitolo, via een ‘anaconda choke’, te submitten. Marquez kreeg hiervoor een ‘Performance of the Night’ bonus. Twee maanden later stond hij weer in de octagon. Deze keer nam Marquez het op tegen Sam Alvey, die hij ook wist te submitten. Hiervoor kregen beide vechters een ‘Fight of the Night’ bonus.

Jordan Wright heeft nog geen saai UFC-gevecht gehad. “The Beverly Hills Ninja” kwam over van LFA en maakte vorig jaar augustus, tegen Ike Villanueva, zijn debuut. Wright wist in de eerste ronde genoeg schade aan te richten waardoor een dokter moest ingrijpen en Villanueva niet verder mocht. In zijn tweede gevecht nam Wright het op tegen Joaquin Buckley, deze keer was hij een stuk minder succesvol. Buckley wist Wright in de tweede ronde knock-out te slaan. Maar hij wist zich te herpakken. In zijn meest recente gevecht, tijdens UFC 262, nam Wright het op tegen Jamie Pickett, die hij via een TKO wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »