breaking news

Middleweight gevecht tussen Ian Heinisch en Nassourdine Imavov op 24 juli

May 8th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Middleweight gevecht tussen Ian Heinisch en Nassourdine Imavov op 24 juli
UFC
0

Een knalpartij in de middleweight divisie is toegevoegd aan een UFC Fight Night op 24 juli. Het Franse La Sueur weet te melden dat Ian Heinisch en Nassourdine Imavov het dan tegen elkaar zullen opnemen. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Ian Heinisch maakte in 2018 zijn UFC-debuut en kent een wisselvallige periode bij de organisatie. Hij wist zijn eerste twee gevechten te winnen om vervolgens de twee gevechten die daarop volgde te verliezen. Heinisch vocht daarna nog tweemaal. Tijdens UFC 250 wist hij Gerald Meerschaert, via een TKO, te verslaan. In zijn meest recente gevecht, tijdens UFC 258, nam hij het in februari op tegen Kelvin Gastelum. Dit gevecht verloor Heinisch via een unanimous decision.

Nassourdine Imavov heeft nog geen saai UFC-gevecht gehad. De Franse Dagestani maakte afgelopen oktober, tegen Jordan Williams, zijn debuut. Het gevecht duurde de volledige drie rondes en Imavov kwam, via een unanimous decision, als winnaar uit de strijd. In zijn tweede gevecht nam Imavov het op tegen Phil Hawes en ook dit gevecht was op z’n allerminst saai te noemen. Het gevecht duurde eveneens drie rondes, maar dit keer was de uitslag anders. Hawes won het gevecht via een majority decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »