breaking news

Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann voor de derde keer ingepland

March 10th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann voor de derde keer ingepland
UFC
0

Bantamweights Merab Dvalishvili en Cody Stamann gaan het nu op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is de derde keer dat het gevecht tussen de twee wordt ingepland. Op 5 december en 6 februari kon de ontmoeting, om verschillende redenen, niet doorgaan. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Merab Dvalishvili verloor zijn eerste twee gevechten bij de UFC, maar sindsdien is de Georgiër bezig aan een sterke reeks. Hij wist alle vijf de partijen die daarop volgden overtuigend, via een unanimous decision, te winnen. Dvalishvili was in het afgelopen kalenderjaar, door driemaal te vechten, zeer actief binnen de organisatie. Een jaar waarin hij onder meer, met 27 takedowns, het record van meeste takedowns in een kalenderjaar verbrak.

Cody Stamann hoopt sterk terug te komen na zijn unanimous decision verlies, in juli afgelopen jaar, tegen Jimmie Rivera. Daarvoor was hij bezig aan een sterke reeks. Zo wist hij na z’n verlies tegen Aljamain Sterling, in 2018, Alejandro Perez en Brian Kelleher via een unanimous decision te verslaan. Zijn ontmoeting met Song Yadong eindigde in een draw. Stamann kreeg na afzegging van Merab Dvalishvili, voor het gevecht op 6 februari, nog twee tegenstanders toegewezen, maar ook deze gevechten gingen niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »