breaking news

Liam McGeary tegen Chris Fields op Bellator 173

January 10th, 2017 | by Stefan Van Erp

Voormalig Light Heavyweight kampioen Liam McGeary zal het tijdens Bellator 173, op 24 februari in Belfast, Noord Ierland opnemen tegen Chris Fields. Dit gevecht zal het main event van de avond zijn. 

Voor Liam McGeary (MMA 11-1/Bellator 8-1) zal het zijn eerste gevecht dat niet om de titel is sinds februari 2015 zijn. McGeary, geboren en getogen in Engeland is in bezit van de bruine band BJJ. In 2010 maakte hij zijn debuut in het professionele MMA. In zijn tweede partij wist hij meteen beslag te leggen op de ICO British Light Heavyweight titel. Daarna stapte McGeary over naar Bellator waar zijn zegereeks voortduurde tot november van vorig jaar. In een partij die de volle 5 ronden duurde kwam McGeary tekort tegen Phil Davis via een unanimous decision.

Chris Fields (MMA 11-7/Bellator 0-0) staat voor zijn debuut voor Bellator direct voor een grote uitdaging door het op te nemen tegen McGeary. Fields is trainingspartner van Conor McGregor bij SBG Ireland. Fields behaalde in zijn laatste partij een broodnodige overwinning op Dan Konecke via een Brabo Choke in de eerste ronde. De vier partijen daarvoor wist Fields 1 draw en 3 nederlagen te boeken.

Leave a Reply

Translate »