breaking news

Las Vegas maakt zich klaar voor Conor McGregor vs. Cowboy Cerrone

January 12th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Las Vegas maakt zich klaar voor Conor McGregor vs. Cowboy Cerrone
UFC
0

Aanstaande zaterdag 18 januari keert Conor McGregor terug naar Las Vegas voor UFC 246. Hij staat ingeroosterd tegenover Donald ‘Cowboy’ Cerrone en verwacht ook ditmaal de stad in het groen, wit en oranje te kleuren. McGregor is ongelofelijk populair en weet keer op keer de records te verbreken. Over de hele wereld zullen mensen inschakelen om het gevecht te bekijken.

Verder lijkt de UFC het geld in te zetten op het hoofdgevecht. Waar er verder enkele mooie partijen op het schema staan, is de kaart niet zo dik aangevuld als andere pay-per-view evenementen.

Al weken trakteert de UFC ons op content over het evenement. Zo zijn er verschillende gevechten van beide mannen geplaatst en kunnen de beste quotes opnieuw bekeken worden:

Top Mic Moments:

UFC 246 Free Fight: Conor McGregor vs Eddie Alvarez:

UFC 246 Free Fight: Donald Cerrone vs Matt Brown:

Voor McGregor zal dit zijn 26ste professionele MMA partij worden. Hij vocht drie keer in 2016 en eenmaal in 2018. De 31-jarige vechter heeft grootse plannen en verwacht dit jaar opnieuw het goud van meerdere divisie te veroveren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »