breaking news

Kickbokskampioen Marat Grigorian sluit zich aan bij ONE Championship

August 23rd, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Kickbokskampioen Marat Grigorian sluit zich aan bij ONE Championship
ONE Championship
0

Een van de beste kickboksers ter wereld neemt plaats in de line-up van ONE Championship. De vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Marat Grigorian tekende afgelopen 22 augustus een contract bij de Aziatische vechtsportorganisatie. Grigorian verlaat hiermee Glory Kickboxing waar hij de afgelopen jaren actief was in onder andere Rotterdam en Utrecht.

Grigorian heeft een fenomenaal professioneel record van 63-11-1 (1 NC) en won 36 van deze partijen met een knock-out. Gedurende zijn kickbokscarrière heeft de Armeens-Belgische vechter de ring gedeeld met de grootste namen in de sport. Zo versloeg hij onder andere ‘The Killer Kid’ Sitthichai Sitsongpeenong, Jomthong Chuwattana en Jordann Pikeur.

Lees ook: BREAKING: Nederlandse tak GLORY Kickboxing failliet verklaard

Nu voegt hij zich bij de Featherweight kickboksafdeling van de ONE Super Series en sluit hij zich aan bij namen als Tayfun ‘Turbine’ Ozcan, Davit Kiria, Jonay Risco, John Wayne ‘The Gunslinger’ Parr en ‘The Boxing Computer’ Yodsanklai IWE Fairtex.

Deze gewichtsklasse kent aan de top de ONE Featherweight kickboxing Grand Prix-kampioen Giorgio ‘The Doctor’ Petrosyan.

Een datum voor het debuut van Grigorian is nog niet bevestigd. Fans zullen de 29-jarige vechter later in 2020 voor het eerst op het ONE canvas zien verschijnen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »