breaking news

Kampioen Angela Lee vecht tegen Jenny Huang in Bangkok

January 4th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De 20-jarige ‘Unstoppable’ Angela Lee zal op 11 maart in Bangkok, Thailand vechten tegen de sterke Jenny Huang. Het gevecht staat genoteerd als main event van het evenement ONE: WARRIOR KINGDOM.

Angela Lee is aan het groeien naar een grote ster in zowel binnen als buiten de promotie. Ze wist zes gevechten te winnen waarvan slechts één partij is weggeven aan de jury. Met haar bruine band in het Braziliaans Jiu-Jitsu en haar zwarte band in het Taekwondo weet ze keer op keer weer een spectaculaire prestatie te leveren. Vanuit Evolva MMA in Singapore traint ze samen met haar broertje om de top te bereiken.
Lee won op 6 mei 2016 de wereld titel nadat ze Mei Yamaguchi versloeg tijdens ONE Championship 42: Ascent to Power. Als wij de commentatoren moeten geloven is Lee de best betaalde tiener in de MMA wereld. Zo ontving ze een bonus van $68,200 voor haar laatste gevecht. Dit is omgerekend een bedrag van 45.300+ euro.

Aan de andere kant van de kooi komt Jenny Huang te staan. Dit is een 25-jarige vechter uit Taiwan. Ze kent een record van vijf om nul en heeft er hiervan drie afgemaakt met een submission. Huang traint bij Martial Armour en heeft gewonnen tegen onder andere April Osenio en Jeet Toshi. Ze maakte haar professionele debuut op 9 mei 2015.

Leave a Reply

Translate »