breaking news

Josh Barnett vs. Ronny Markes krijgt nieuwe datum

January 30th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Josh Barnett vs. Ronny Markes krijgt nieuwe datum
Bellator MMA
0

Na de teleurstelling vanuit Honolulu, krijgt het gevecht tussen Josh Barnett en Ronny Markes een nieuwe datum. Ditmaal is het tijdens Bellator 241 aan de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Conn om beide Heavyweights te ontvangen voor de strijd. Paul Daley, Sabah Homasi, Patricio Freire, Pedro Carvalho, Daniel Weichel en Emmanuel Sanchez stonden al op de kaart.

Voor Barnett gaat het zijn eerste partij worden sinds September 2016. Toen won “The Warmaster” via een Submission van Andrei Arlovski tijdens UFC Hamburg. De voormalig UFC Heavyweight Kampioen en Pancrase Kampioen treft tijdens zijn Bellator MMA debuut Rony Markes. Markes is een voormalig KOTC Kampioen en vocht voor zowel de UFC als PFL. Markes won in Juni van dit jaar zijn laatste partij in het PFL toernooi, maar werd uit het toernooi gezet nadat hij tweemaal zijn streefgewicht niet haalde.

Het gevecht staat nu nog onder mondelinge overeenkomst. De promotie verwacht snel de formulieren met handtekeningen te ontvangen. Daarna zullen de officiële berichten komen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »